ТОП 7 полезни джаджи с Aliexpress за $ 5

Днес тази платформа е най-известната търговска марка в света, където можете да купувате без преувеличение нищо. Тази колекция от полезни джаджи съдържа най-интересните устройства с AliExpress. Определението за „най-много“ тези продукти са спечелили според прегледите във форумите, кликванията върху връзки към официалния уебсайт на „Али“, броя на поръчките и съответно концепцията за „цена-качество“.

Besegad за 6, 3-инчови смартфони

Водоустойчив държач за калъфи за смартфони на волана на велосипед или мотоциклет. Тази джаджа защитава телефона от всякакви атмосферни условия по време на работа по време на шофиране. Прозрачната страна на калъфа ви позволява да преглеждате напълно сензорния екран по време на шофиране.

Вакуум мини USB охладител

Благодарение на добре обмислен технологичен компонент, въпреки размерите си, той много бързо извлича горещ въздух от системата, стабилизирайки работата. Вакуумният охладител е съвместим с всички марки компютърно оборудване. Неговата въртяща се позиция на вятъра (180 градуса) ви позволява лесно и бързо да охладите вашия лаптоп.

Elisona - Подплата за китката

Възглавницата под двете китки е универсална джаджа, както Може да се използва за всяка клавиатура. По време на продължителна работа в компютър или игра не позволява пренапрежение на ръцете, преразпределяне на точки за натиск. Гуменото дъно не се плъзга по повърхността.

Vococal X50 - мишка от ново поколение

Оптичната безжична игрална мишка е оборудвана с 6 бутона: ляв / десен / колело за превъртане / Advance / dpi / Retail. Ергономичната повърхност и дизайн ви позволяват да се насладите напълно на приспособлението. Осигурени са множество настройки за игри и ежедневна работа. Максималното чувствително разстояние е 15 метра.

VONETS 7. USB 2.0 - портове и конектори

Универсално зарядно устройство със 7 отделни USB 2.0 порта. С него можете едновременно да зареждате или използвате за свързване към компютър: смартфони, външни носители, таблети, флаш устройства и т.н. Скоростта на предаване е най-малко 230 Mbps, което ви позволява да отделите няколко пъти по-малко време за синхронизация.

Blubs Light - LED Downlight

Тази джаджа се свързва с абсолютно всяко устройство, оборудвано с usb порт. Идеален за тези, които работят през компютър (лаптоп, таблет) през нощта и за геймърите. Когато го използвате, няма нужда да включвате външен източник на светлина, като една “крушка светлина” е достатъчна за ярко и меко осветяване на клавиатурата.

CHUWI USB 3.0 - Super Speed ​​Hub

Страхотна джаджа за компютър, лаптоп, таблет и други устройства с USB-конектори. Multi USB сплитер има супер скорост на предаване на данни. Този 4-портов USB 2.0 хъб предлага решение за бърза връзка с всеки компютър, без да е необходимо да инсталирате допълнителни драйвери.

Интересни Статии