ТОП 5 най-продавани смартфони през 2019 година

Годината постепенно приключва, така че вече можете да направите рейтинг на най-популярните смартфони, които успешно се продават през 2019 година.

Xiaomi Redmi Note 7 3 / 32GB

Сравнително средната цена (от 10 до 12 хиляди рубли), в сравнение с други продукти на пазара, прави този смартфон привлекателен за потребителите. Екран от 6.3 инча и изрез с форма на капка, резолюцията е 2340 х 1080 пиксела.

Външната камера е декларирана с 48 мегапиксела, но все пак значително по-ниска по качество спрямо останалите модели, тъй като производителите са използвали специална програма за увеличаване на броя на пикселите.

Samsung Galaxy A50 64GB

Новият модел, наскоро се появи на пазара, но вече привлече вниманието и се превърна в един от най-продаваните. Спецификациите са подобни на предишния модел. Тя се различава само в камерата, състои се от три модула и значително подобрява качеството на изображението.

Също така този модел е най-продаваният модел в Русия.

Xiaomi Redmi Note 7 4 / 64GB

Операционната система Android 9.0, 64 гигабайта вътрешна памет и възможността за поставяне на слот до 256 гигабайта създава възможност за съхраняване на голям брой изображения и програми на устройството. Положителните отзиви на потребителите привличат вниманието и наистина изумяват, повече от 80 процента препоръчват този модел телефон за покупка.

Xiaomi Mi 9 SE 6 / 64GB

Смартфонът вече е по-скъп, ще ви струва около 20 000 рубли. Добрите спецификации, вместимата батерия, наличието на NFC правят този смартфон наистина функционален и удобен за използване. Три камери, външни 48 и 8 мегапиксела, и предната 13 мегапиксела.

Apple iPhone 6s 32GB

Популярността на iPhone не може да бъде поставена под въпрос. Защо потребителите избират именно този модел? Първо, намалената цена, мина доста време от момента на пускането на устройството. Второ, добри спецификации, камера.

Интересни Статии