ТОП 5 най-очаквани смартфони 2019 - 2020

Производителите и иновациите не спират на едно място, всяка година се издават хиляди нови флагмани, но все пак има онези модели от водещи производители на смартфони, които наистина искам да разгледам, точно сега ще разгледаме ТОП 5-те най-очаквани, приятни за четене!

Xiaomi Redmi Note 8

Новакът от Xiaomi обещава скоро да впечатли потребителите с техническите си характеристики. В момента е известен само съставът на камерата - това са четири мощни модула, а най-важният е 48 MP. Възможно е също така компанията да реши да експериментира с дизайн, но това не се знае със сигурност.

Samsung Galaxy M20s

Очакваната новост от „ветерана“ в производството на смартфони. Този модел е представител на новата линия на компанията, наречена Galaxy M. Цената обещава да бъде доста достъпна и да бъде включена в съотношението цена = техническо, очакваме с нетърпение!

iPhone 11

Вече в много онлайн магазини предварителната поръчка е отворена, потребителите с нетърпение очакват появата на нов iPhone на рафтовете! Мощна камера, нов процесор и значителни промени в дизайна - това и много повече в новия флагман от световно известната компания Apple.

Google Pixel 4 и Pixel 4 XL

Смартфоните на Google са напълно нови и зелени, но от това те не отстъпват на пазарните си позиции! Презентацията вероятно ще се проведе през октомври, като в момента не се знае много: няколко камери на гърба, възможност за разпознаване на лица и възможност за управление на телефона, без да докосвате екрана.

Xiaomi Mi Mix 4

Засега много малко се знае за този модел, главно за възможностите на камерата на смартфона. Възможността за увеличаване на изображението пет пъти без голяма загуба на качество и 64 MP - всичко това ще направи снимката ви много качествена! Известно е също, че скоростта на зареждане на този модел наистина ще впечатли много потребители.

Интересни Статии