ТОП 5 най-добри VPN услуги за вашия смартфон

VPN услугите са уникално интересно нещо. За какво са те? За лесно използване на сайтове, които са забранени във вашата страна, заобикаляйте блокирането и много други. Точно сега ще разберем коя услуга е по-добра и ще поговорим за нейните предимства.

ExpressVPN

Този ресурс не е безплатен, но заслужава да се отбележи качеството и бързината на неговата работа. Услужната мрежа е стабилна, бъдете сигурни, дори ако се случи повреда, вашите данни ще бъдат кодирани. Ако изследвате много други услуги, тогава това може да се нарече една от най-добрите по качество и бързина. Ако не ви харесва, услугата твърди, че можете да върнете парите.

TUNNELBEAR

Интерфейсът е прост и ясен, веднага ще разберете и ще разберете, че всичко е много по-просто, отколкото изглежда на пръв поглед. Всеки месец потребителят може да използва безплатни 500 мегабайта трафик, ако нямате достатъчно, тоест можете да купувате повече. Също така си струва да се отбележи прекрасна политика за поверителност, сега можете да се регистрирате, без дори да въвеждате лични данни.

WINDSCRIBE

Напълно нова услуга, но вече влезе в ТОП на най-добрите. Много потребители хвалят това приложение и съветват приятели. На разположение е опростен интерфейс, 10 гигабайта, а за всеки поканен приятел получавате още 1 GB. Много удобно! Сървърите са разположени в 21 страни по света! Вероятно затова често се случват замръзвания и претоварвания, но приложението се подобрява, така че чакаме актуализации.

Щит за гореща точка

Свържете се с висока скорост дори в безплатната версия! Според най-новите данни, вече около 50 милиона души използват този сървър, броят им нараства всеки ден. Също така, защитата на личните данни на много високо ниво, никой не може да дешифрира вашия IP.

Speedify

Много бърза и надеждна услуга, толкова популярна, колкото и неговите другари. Компанията гарантира защитата на вашите лични данни, а също така поддържа скорост от около 100 мегабита в секунда - много бързо!

Интересни Статии