ТОП 5 най-добри приложения за шофьори на автомобили

Много шофьори напоследък често се чудят кое приложение е достойно за тяхното внимание, защото се появиха толкова много всякакви! Не се притеснявайте, вече намерихме всичко, подбрахме най-добрите, прочетете внимателно, за да не пропуснете нищо!

Автоматични разходи

Приложението е наистина ефективно и ще стане ваш най-близък приятел, асистент и калкулатор на абсолютно всички разходи, свързани с машината. Ще научите много интересни неща, включително възможността за плащане на ипотека няколко години по-рано.

Автомобилен адвокат

Приложението съдържа абсолютно всички правила за комуникация с инспектори на КАТ, както и различни инструкции и сценарии, свързани с нарушения или злополуки. Тук можете лесно да намерите информация за съставянето на протоколи, справочна и друга информация, например размера на глобата или ще научите повече за образователните мерки.

Пътна полиция глоби

Вашето лично ръководство за глоби и плащания. Веднага ще разберете дали имате дългове след последното пътуване извън града, приложението ще ви уведоми, тук можете да ги платите. Много удобно, дори не е нужно да излизате от къщата, всичко е точно под ръка!

Къде е паркирана колата ми

Не се притеснявайте! Сега абсолютно всеки паркинг няма да бъде пречка за вас, лесно можете да намерите място, където сте оставили колата си и не се притеснявайте, че ще се изгубите на огромните паркинги на търговския център.

Yandeks.Navigator

Много е трудно да се живее без навигатор! Сега можете лесно да намерите всяка улица, къща, независимо колко сгради има, а магазинът, който се намира в истински задни улици, никога няма да се скрие от вас. Всичко вече е в Yandex.Navigator, достъпно и разбираемо.

Интересни Статии