ТОП 5 най-добри приложения за пътуване

Пътувате ли често? Или може би имате много работни пътувания? Във всеки случай вероятно вече сте инсталирали някои услуги на вашия смартфон, които помагат да направите пътуването. Вижте нашите топ 5 най-добри приложения, не сте ли пропуснали нищо?

За жилища

Популярното приложение за booking.com вероятно не се нуждае от реклама, но все пак си припомняме този най-голям хотел, хостел и къща за резервации. Приложението е много удобно и най-важното - винаги можете да намерите убежище в него навсякъде по света, да резервирате, платите и да прекарате нощта тихо.

За планиране

Искате ли да оборудвате пътуването си надеждно и да не забравяте нещо важно? Тогава приложението PackPoint определено ще ви помогне! Той има избор от различни видове пътувания: велосипедни турове, планинско катерене, пътувания до морето и страната - много възможности. Изберете вида на пътуването и продължителността на вашето пътуване и програмата ще ви каже списък на необходимото оборудване, въз основа на вашите цели. Сега определено няма да забравите нищо!

полети

Безспорен лидер е приложението Aviasales. До 728 авиокомпании, които са на ваше разположение и всички в една програма! Тук ще намерите както най-добрата оферта, така и най-бързия вариант на полет във времето. Услугата дори ще ви избере опцията с най-малък брой трансфери и прекарано време в чакане между полетите. Удобни и надеждни!

пътувания

Не сте получили билет за автобус на дълги разстояния? Или може би просто не искате да карате в тесен автобус с много хора, или времето изобщо не ви устройва. Таксито, разбира се, е универсален вариант, но в никакъв случай не е евтин. Обърнете внимание на BlaBlaCar. Вероятно ще намерите някой, който отива на същото място като вас и ще ви вземе с удоволствие. Това приложение е не само удобен начин за пътуване, но и нови познанства и интересни събратя.

навигация

Как да не се изгубим в непознат град? Трябва да използвате карти. Приложението City Maps 2Go е чудесна опция. Възможно е да се изгради маршрут в него, като се отбележи интересни забележителности, кафенета или развлекателни центрове по пътя. Удобно е, че приложението работи дори при липса на интернет връзка.

Интересни Статии