Тайните и великденските яйца в Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 вече успя да излезе на конзолите, но все още не стигна до компютъра. Но не всичко е толкова лошо, защото са останали само няколко дни преди излизането. И докато всички с нетърпение очакваме Watch Dogs 2 да идва на компютри, нека да преминем през интересните неща, които конзолните играчи откриват в играта. Ще става дума за различни тайни и великденски яйца.

Първата част на самата „Watching Dogs“ беше богата на различни забулени намеци, тайни и други „добрини“, които играчите обичат толкова много. Разбира се, Watch Dogs 2 в това отношение не изостава от по-големия си брат и може би дори надминава. Нека започнем нашия списък.

Чикагски отмъстител

Както вече можете да разберете от името на този артикул, по пътя към виртуален Сан Франциско може да имате възможност да се срещнете с главния герой от първата част на The Dogs, Ейдън Пърс. Можете да намерите отмъстителя на Чикаго на доста неочаквано (или не толкова) място - бункер. Можете да стигнете до това място, като преминете специална страна, наречена „Сенки“. След като освободите пленника, той дори ще ви благодари (само кима с глава) и ще се скрие.

Бара на татко Джон

Играчите, които обичат да прекарват вечерите си в опустошените улици на Ню Йорк, най-вероятно веднага ще разберат тази справка. В Watch Dogs 2 можете да намерите доста интересно място за трансфер - Papa John's Bar (или Papa John's), аналогия на институция, която можете да намерите в The Division. Бих искал да спомена предварително, че това няма да е единственото споменаване на тази игра в нашия списък.

Кървав дракон от 80-те

Ако сте фен на Far Cry игрите, тогава ще ви хареса следното: спомняте ли си такава готина „сирена“ самостоятелна добавка за третата част - Far Cry Blood Dragon? В който играеш като киборг и можеш ли да се бориш срещу кибер тиранозаврите? И така, едно споменаване на тази игра, под формата на лого, можете да намерите на конкретна игрална машина, разположена в един от бягащите. Бърза забележка: ако побързате, можете да вземете безплатно копие на Far Cry Blood Dragon в услугата Uplay. Това предложение ще бъде активно преди края на ноември.

Изображение на отдела

Трудно е да се нарече това споменаване на горната игра прост намек. Можете да намерите директна справка за The Division в една сграда, която се намира на доковете. Можете да стигнете до там с помощта на задачата „Дом, сладък дом“. И така, на един от компютърните монитори можете да намерите изображението на The Division.

Приключенията на Джон Танер

Можете да намерите доста познато име на вашия мобилен телефон - Шофьор: Сан Франциско. Издаден през 2011 г., Driver: San Francisco беше истинска изненада за феновете на серията Driver. Тя предложи много уникална механика за игра на подобен жанр - движение между телата на други водачи. За съжаление, не можете да направите това с едноименното приложение на телефона, но можете да "бомбардирате" такси, което също е добре.

Ревна кола

Сега можете да изразите недоволството си на пътя с ... рев на динозавър, който се задава от звука на клаксон за джип. Можете да седнете в колелото на такъв "звяр" в близост до източното убежище.

Говореща кола

След праисторическата кола в нашия списък е колата Homo Sapiens, която буквално може да говори. Ако все още не сте се досетили, тази машина е отнесена към доста популярната поредица Knight of the Road, която все още спестява феновете по целия свят.

Gnome армия

Можете да намерите ... градински гноми по целия свят на играта. Изглежда, добре, джуджета, така че какво? Но същите тези гноми могат да бъдат събрани. След успешно търсене можете да се обличате точно като този гном. Можете да намерите малки шегаджии по покривите, в парка, на закрито и дори във ваните (малък връх). Така че, ако се интересувате от косплея на този приказен герой, тогава бъдете внимателни, когато изследвате улиците и алеите на Сан Франциско.

Озирис

Тъй като Watch Dogs 2 е играч на Ubisoft, би било напълно очаквана стъпка от тяхна страна да се вмъкнат различни препратки към техните игри. Вече споменахме проекти като Driver: San Francisco, The Division и Far Cry Blood Dragon. Но какво да кажем за „флагмана“ на студиото - Assassin's Creed? Както се оказа в Watch Dogs 2, имаше място за нея. След като чухте един конкретен телефонен разговор на героя на Елиът Чен, можете да разберете какво се казва за определено Assassin's Creed: Озирис. Както си спомняте, преди няколко години имаше слухове за подобен проект.

Офис за програмисти

Обмисляли ли сте да посетите офиса на Ubisoft? Е, ако сте имали такава мисъл (по някаква причина), тогава в Watch Dogs 2 можете да я оживите. Намирането му е много лесно заради гигантския плакат за филма "Assassin's Creed". Намира се точно в сърцето на града.

Интересни Статии