Съвети за GTA онлайн опозиция

Как да сменим оръжията в квотата за убиване

Съвети за режима „Квота за убийства“: В новия режим „Квота за убийства“ екипите последователно сменят оръжията си на по-малко мощни (от тежка артилерия до студени оръжия) след извършване на определен брой убийства за всеки тип. Печелившият отбор е първият, който вкара необходимия брой убийства.

Следете радиуса на унищожаване на сегашното си оръжие и тези, които вашите опоненти имат сега. Например, ако сте въоръжени с пушка, а врагът има пушка в ръцете си, опитайте се да избягвате стрелбата на дълги разстояния и се приближете до опонентите си, като използвате прикритие. Помнете това, всеки път сменяйки оръжия.

Краен срок - използвайте бавно печалба ефективно

Съвет за краен срок: Крайният срок не е състезание. Понякога, умело спиране или използване на захранването „Забавяне“, за да забавите хода на времето в последната секунда, можете не само да избягате от преждевременния сблъсък, но и да хванете няколко нещастни мухи в мрежата си.

Краен съвет: Бъни Хоп

Съвети относно режима на крайния срок: с помощта на печалбата Leap можете да направите скок на зайче и да прескочите леката пътека на противника. Изпращаме поздрави на нашите приятели CashNastyGaming и 50Kal Mal, които влязоха в офиса на Rockstar NYC и изиграха Deadline с Лиан и Дениро от екипа на Rockstar Broadcast.

Краен срок за възстановяване

"За да не се блъснете в пътеката, отдръпнете се от противника!"

Всъщност, ако противник в Deadline се опитва да ви пресече пътя и нямате време да го изпревари, преместете се право върху него: след сблъсък с неговия мотоциклет, ще отскочите встрани и ще можете да продължите състезанието.

Интересни Статии