Super Mario Run: Ръководство за розови, лилави и черни монети

Повечето от нас започнаха нашите „игри“ дни с конзолите NES или Dandy (това е наистина късмет). Тези осембитни стари жени имаха много прекрасни и вече класически игри. В редиците на класиците просто е включена игра като Super Mario Bros. Именно тя беше толкова харесвана от геймърите по целия свят и започна безкраен цикъл от игри за Марио - водопроводчик и спасител на сладки малки принцеси. За първи път майстор на мустаци се появи на слот машина Donkey Kong. Вярно, тогава нашият герой се наричаше по различен начин и той се отличаваше по професия. Но, може би, Марио получи истинска слава благодарение на Super Mario Bros.

Игрите за Mario са пуснати за около 34 години (!) И Nintendo не престава да ни радва и до днес. Точно този месец е пусната нова франчайзинг игра - Super Mario Run. И тя продължи ... iOS, което означава едно - това е бегач. Може да попитате: „Как мога да направя бегач от Марио? Има толкова много различни елементи на игра. “ Е, Nintendo го направи и Super Mario Run е чудесен пример за това как да направите бегачи.

В тази статия ще ви кажем как да намерите пълен набор от монети (розови, лилави, черни) във всеки от световете, на всяко ниво. Изглежда, бегач, че не трябва да възникват трудности, но не, те се появяват. В някои светове събирането на монети е наистина просто, но в други е проблематично, особено в къщите с привидения. Монетите могат да бъдат скрити от очите ви, могат да бъдат разположени в различни блокове или на платформи. И като се има предвид, че Марио непрекъснато се движи напред, тогава преминаването на нивото с напълно събрани монети може да бъде още едно предизвикателство.

Преди да започнем обаче, искам да кажа, че това ръководство е подходящо само ако имате игра и за предпочитане пълна (така че ще имате всички светове, а не само първия). Ако се опитате да прочетете написания текст по-долу без игра, тогава абсолютно няма да разберете нищо. Без знания за механиката на играта и поне приблизителната структура на нивото, нищо няма да се получи. Затова вземете вашия iPhone и нека събираме монети. В Android, между другото, играта също трябва да бъде пусната, но малко по-късно.

Необходимо е също да се изясни, че описаните неща почти винаги се следват едно след друго на ниво. Ако това не е така, ще бъде въведено усъвършенстване.

Свят 1-1

Класически ливади, които тласкат толкова силно носталгия. Това ниво е най-лесното в играта. Е, или поне събирането на Pink монети е проста задача, но с останалите монети не е толкова просто.

Розови монети

Както вече споменахме, събирането на Pink монети в Свят 1-1 е лесна задача - просто тичайте по нивото и ще ги съберете всички, по един или друг начин. Единственото, за което си заслужава да се притеснявате, са Гумба и Костенурки. Можете също така да използвате блоковете с пауза, за да спрете и бавно да изчислите пътя до розовата монета.

Лилави монети

 1. Първата виолетова монета ще бъде пред първата водна тръба. Това е доста трудно да се пропусне.
 2. Втората лилава монета се намира след блока с паузата, над блоковете с въпросителни. Скочете от тези блокове и вземете монета.
 3. Следващата виолетова монета ще бъде разположена в отвора между земята, под платформата с шест монети. Внимателно скочете в отвора зад Пурпурната монета и отскочете обратно от дясната стена, за да не попаднете в скала.
 4. Четвъртата монета ще виси от дясната страна на блока с въпрос, след блока с пауза. Можете да използвате Gumba, за да скочите или да го направите сами. Кацайте на блока и събирайте лилавата монета от дясната страна.
 5. Ще намерите последната монета в самотния блок, който ще бъде разположен отгоре на платформите, преди края на нивото със знамето. Ударете го и ще получите петата лилава монета.

Черни монети

 1. Ще намерите първата черна монета веднага в началото на нивото. Вървейки малко напред, ще намерите вертикална стена от блокове. Отскочи от нея и вземи Черната монета.
 2. За да вземете следващата черна монета, ще трябва да скочите в два блока с въпросителни и да скочите от тях в облака, на който ще бъде разположена Черната монета.
 3. Следващата черна монета е в отвора след блока с пауза. Слезте там, вземете монета и скочете от стената, за да излезете от пропастта.
 4. Четвъртата монета се намира зад следващия блок с пауза, над облаците. Първо скочете върху блока с въпросителен знак, след това върху облаците и вземете Черната монета.
 5. Последната черна монета е доста лесна за пропускане. Тя е в един от трите блока, веднага след монетата в облаците. Пред вас ще има три блока, единият от които ще бъде блок с въпросителен знак. Трябва да ударите първия блок и последната монета ще падне от него.

Свят 1-2

Зелените полета и ливадите са заменени от пещерен антураж, но дълго време няма да останем там. В края на това ниво отново ще се върнем на повърхността. Искам да откажа голям брой мухоловки, така че бъдете нащрек.

Розови монети

 1. Веднага започнете да се изкачвате нагоре, през прохода, изцяло заложен с монети. След това продължете малко напред и ще видите мухоловка, стърчаща с главата надолу от тръбата. Зад него само вижте първата розова монета.
 2. Изкачете се до самия връх под втората платформа за подскачане. Отгоре ще видите куп монети, сред които ще има и втора розова монета.
 3. Тогава ще последва диагонално спускане, в края на което трябва да направите скок. Той ще ви отведе до горната платформа, над която са разположени тръбите. В края на платформата ще намерите куп монети, сред които ще има трета розова монета.
 4. В следващия раздел ще ви чака следващото спускане по диагонал надолу. В края на това спускане направете скок и се качете на горната платформа, върху която ще има четвърта розова монета, заобиколена от обикновени.
 5. Последната розова монета ще бъде разположена над две хоризонтално разположени мухоловки. Просто отскочете от стените и вземете последната лилава монета. Въпреки това, бъдете внимателни, докато маркирате между мухоловките.

Лилави монети

 1. Първата лилава монета е на същото място като първата розова. Само в горната част ще има блок с въпросителен знак, който да се удари. Първата монета ще отпадне от нея.
 2. Отново Втората лилава монета е разположена точно на същото място като Розовата монета.
 3. Сега по време на диагоналното спускане не бива да скачате никъде, стигайте до дъното. Там ще видите третата виолетова монета, която ще виси под обърнат мухоловка.
 4. Както и с монетата Pink, слизаме от диагоналното спускане и скачаме от нея до върха на платформата. Най-отгоре ще е четвъртата виолетова монета, но само в уединение.
 5. Не скачайте никъде и вървете по коридора с мухоловки. След това ясно ще видите последната виолетова монета, която ще бъде разположена на платформата по-горе. Вдигаме я и отиваме до изхода.

Черни монети

 1. В самото начало започваме да се изкачваме нагоре, започвайки от стените. На самия връх, под тавана, ще намерите първата черна монета.
 2. Използваме втората платформа за скачане и след това скачайки от стените стигаме до самия връх. Ще трябва да ударите блока с въпросителен знак, който се намира в горната лява страна. За да стигнете, трябва да скочите от стената. Възможно е първият път да не можете да скочите. Затова скочете от най-високата точка на стената.
 3. Преминаваме надолу от диагоналния спускане и скачаме върху горните платформи. Когато стигнете края на тази платформа, ще видите колона с монети, които се спускат надолу. В горната част на тази колона ще видите третата черна монета.
 4. Следващо ниво ще бъде платформа с двоен скок. Над него е поставен блок с въпросителен знак. Това ще е четвъртата черна монета.
 5. Последната черна монета ще бъде разположена в коридора с мухоловки, над две хоризонтално разположени мухоловки. Нежно прескочете между тях и вземете черната монета.

Свят 1-3

Така серията от ефирни светове дойде с гигантски гъби, може би една от най-обичаните от всички играчи. Изпълнете внимателно според нивото, тъй като върху него има много скали.

Розови монети

 1. Веднага след като започнете състезанието си, веднага изкачете първите гъби. Там ще намерите блокове със стрелки вдясно, които ще ви пуснат в полет върху купчина монети, сред които ще има първата розова монета.
 2. След това ще попаднете на блок с пауза. Отдръпнете се от него, скочете върху летящата костенурка и скочете върху най-високата гъба. Там ще намерите втората розова монета.
 3. Няма да се наложи дори да търсите третата розова монета. Просто продължете да се движите по гъбите и ще намерите летяща костенурка, от която ще трябва да се изтласкате и да вземете монета.
 4. Ще намерите четвъртата розова монета след огромно натрупване на монети, между трите червени гъби на платформата. Просто скочете от първата долна гъба и вземете монетата.
 5. Подобно на третата монета, петата розова монета не е трудно да се намери. Бъдете внимателни и ще го намерите по пътя си.

Лилави монети

 1. Вместо да скочите върху горната гъба, ще трябва да бягате по долните гъби. Лилавата монета ще бъде в края на червената гъба на платформата, точно под блоковете с дясната стрелка.
 2. Втората лилава монета е лесна за събиране - просто продължете напред и ще намерите два блока със стрелка вдясно. Скочете от тях и ще полетите в малка купчина монети, сред които ще има лилава монета.
 3. Третата виолетова монета е разположена непосредствено зад Червения пръстен, в един от два блока с въпросителен знак. Костенурка ще прелети над тях. Ударете първия блок и ще получите лилава монета.
 4. След огромно натрупване на монети, ще видите два блока с въпросителни, над които ще виси лилава монета. Скочете от тези блокове и вземете монета.
 5. Преминавайки по-нататък през нивото, ще видите секция с блокове със стрелка вдясно. Последната лилава монета ще бъде на гъбата с най-ниската платформа, така че не използвайте тези блокове, а просто прокарайте тази секция.

Черни монети

 1. Първа черна монета Монетата ще бъде непосредствено зад първите блокове със стрелки вдясно, под жълтата гъба на платформата. Костенурка ще ви помогне да получите тази монета, от която ще трябва да се изтласкате.
 2. Втората черна монета е доста лесна за пропускане, т.е. трябва да реагирате много бързо. Мястото с монетата ще бъде веднага след следващите блокове със стрелки вдясно, над двойната червена гъба. Използвайте летящата костенурка, за да скочите върху тази гъба с двойна платформа. След това преминете към следващата летяща костенурка, която ще ви изстреля директно в Черната монета.
 3. По-нататък на нивото ще срещнете Червения пръстен. Веднага след него скочете на два блока с въпросителни, след това върху летящата костенурка. От летяща костенурка скочете на три монети във въздуха, едната от които ще е черна монета. По време на скока не забравяйте да използвате революцията във въздуха, в противен случай просто няма да я достигнете.
 4. Преминавайки по-нататък нивото, ще видите голям клъстер от монети върху гъба с жълта платформа, пред която ще има два блока със стрелка вдясно. Просто трябва да изтичате до самия край на тази платформа и да скачате надолу. Ще има две летящи костенурки, с които ще стигнете до четвъртата черна монета. Тя ще виси над втората костенурка.
 5. Последната монета ще бъде на стръмна стена, над пропастта. Пред тази стена ще има куп монети, под които върви Гумба, а зад нея има блокове със стрелка вдясно. Точно след тези указатели ще видите последната черна монета. Внимателно слезете по стената за монетата, вземете я и се върнете към платформата, като отскочите от стената.

Свят 1-4

Дойде ред да се борим с Баузър. Надяваме се, че всички помнят как да направят това? Доста интересно ниво, но и много трудно и опасно. Замъкът Баузер, какво още да очаквате. Характеристика на това ниво е, че то просто е запълнено с огромен брой блокове с лява стрелка, т.е. онези блокове, които те хвърлят назад и прилепнали блокове.

Розови монети

 1. Веднага след началото на нивото скачаме по блоковете с лявата стрелка и се качваме на платформата с гъбата. Тогава той скача на съседна платформа и се качва на прилепналите блокове (нека ги наречем така). Изкачваме ги до самия край и скачаме до платформата, на която ще бъде разположена първата розова монета.
 2. След това ще срещнете разклона в платформата, която води нагоре и надолу. Слизаме там, където ще има прилепнали блокове. В края им ще виси втората розова монета.
 3. На следващо ниво трябва да се натъкнете на блок с пауза. Спрете на него, скочете върху платформа с два блока с въпросителни и след това скочете върху прилепналите блокове под тавана. В края на тези блокове ще има платформа, над която ще виси третата виолетова монета, заобиколена от обикновени монети.
 4. За да получите четвъртата розова монета, ще трябва да извършите действия, които са почти идентични с предишния параграф. По-нататък по пътя ще попаднете на три блока със стрелка вляво. Скачаме от тях на платформата зад тях. След това от тази платформа скачаме върху прилепналите блокове под тавана. Изкачваме се до самия край и скачаме върху платформата, над която ще виси Розовата монета.
 5. След това ще трябва да скочите върху платформата, под която минават три костенурки, след което да се качите на прилепналите блокове под тавана и да скочите върху платформата с последната розова монета.

Лилави монети

 1. Ще видите първата виолетова монета веднага щом стартирате нивото. Скачаме в обратна посока към платформата, използвайки блоковете с лявата стрелка и вдигаме монетата.
 2. Спомняте ли вилката във втория параграф с втората розова монета? Сега се качете нагоре. По-близо до тавана, ще виси втора лилава монета. Използвайте ходещата костенурка, за да стигнете до нея.
 3. След това ще попаднете на блок с пауза. Сега не е необходимо да скачате върху прилепналите блокове, просто отидете направо и под платформата ще намерите третата виолетова монета, заобиколена от обикновени монети. Бъдете внимателни, тъй като магмата стреля на това място.
 4. Както в предишните четвърти абзаци: използваме три блока със стрелка вляво, скачаме върху платформата, скачаме от нея към прилепналите блокове. Веднага щом се озовете на тях, незабавно скочете до най-близката платформа и преминете към следващата. Внимавайте за костенурката, която броди по каменните блокове над платформата, на която сте скочили.
 5. Веднага ще видите последната монета, веднага щом отидете малко напред. Тя ще бъде на горната платформа. Скачаме и го вземаме, всичко е просто.

Черни монети

 1. Първата черна монета се намира точно в началото на нивото, под самия таван. Използвайте блоковете с лявата стрелка, за да скочите върху платформата. След това скачаме от него на каменен блок във въздуха, а от него - на монета.
 2. Fork. Този път се отправяме към горната платформа. На него ще срещнете три костенурки, които са много важни. Трябва да скочите върху тях и от третия отскок към Черната монета, която ще бъде под тавана. Не забравяйте да направите завой във въздуха, в противен случай не стигайте до монетата.
 3. Веднага ще трябва да намерите блок с пауза. Ние скачаме от нея към платформата с два въпросни знака и скачаме върху прилепналите блокове под тавана. Изкачете се до края и скочете към платформата. Над него ще има три блока, два от които ще бъдат с въпросителен знак. Трябва да ударите каменния блок в средата. Третата черна монета ще падне от нея.
 4. Четвъртата черна монета ще бъде доста далеч от втората. Трябва да минете през две места, от които стреля магмата. Зад втората ще има три блока с лява стрелка, а над тях ще виси монета, под самия таван с прилепнали блокове.
 5. Допълнете стаята с прилепнали блокове. След това трябва да срещнете платформа, под която ще преминат три костенурки. Последната черна монета ще виси от другата страна на тази платформа. Използвайте левите блокове със стрелки, които ще бъдат зад платформата и костенурките, за да скочите назад и да вземете монета.

Както вече споменахме, това ниво е просто изпълнено с прилепнали блокове и блокове с лява стрелка, така че завършването на всичко по-горе е доста трудна задача.

Свят 2-1

Къщите, обитавани от духове в Super Mario Run, могат да бъдат намерени в World 2-1, World 5-3 и World 6-2. Изненадващо достатъчно, различни действия в Къщата с призраци, като например щракване на превключвателите, скачане от платформи или избягване на много призраци, се извършват само с едно щракване на екрана.

Струва си да се каже, че структурата на нивата в къщи с обитание е доста различна от стандартните нива. Те са сякаш разделени на определени просторни стаи, които минават една след друга. Именно тази функция ще опрости описанието на събирането на монети.

Когато се опитате да намерите монети в Къщата с призраци, по-голямата част от играта ще се борите с времето. Използвайте блокове с пауза, за да планирате действията си и не се притеснявайте, ако не сте успели да съберете всичките пет монети. Ще се изненадате колко бързо можете да запомните пътя до всяка монета. Въпреки това, бъдете внимателни, тъй като доста често Бу ще ви чака, сладкият призрак, който ви плячка.

Също така, за разлика от други нива, ако прескочите монета, тогава не можете да използвате Bubble за връщане назад. Так что убедитесь, что собрали все пять, прежде чем направляться к выходу.

Розовые монеты

 1. Первая розовая монета находится на первом же экране. Пропрыгайте вверх по платформам и заберите ее на самом верху.
 2. Следующая Розовая монету будет находится на втором экране. Пройдите к первой прыжковой платформе, запустите себя в полет, чтобы открыть скрытую колонну из монет. На самом верху этой колонны будет находиться Розовая монета. Пройдите через зеленую дверь на второй платформе, чтобы вернуться на самый низ уровня и запустите себя в полет на первой прыжковой платформе еще раз для сбора Розовой монеты.
 3. Третья Розовая монета находится на самом верху второго экрана, сразу же за зеленой дверью. Обойдите экран, перепрыгните через зеленую дверь и заберите монету, которая висит над пропастью.
 4. Следующая монета находится на предпоследнем экране с тремя зелеными дверьми. Вы увидите Розовую монету под центральной зеленой дверью, подвешенную к блокам по которым можно лазить.
 5. Последняя Розовая монета находится на этом же предпоследнем экране. Запустите себя на прыжковой платформе вверх к ряду блоков по которым можно лазить. Соберите ряд монет рядом с ними и вы найдете спрятанную Розовую монету. Сделайте круг и подберите ее.

Фиолетовые монеты

 1. Первая монета находится на самом первом экране на трех нижних блоках по середине экрана. Допрыгните до этого места с левой платформы и вы найдете спрятанную монету. Сделайте круг и заберите первую Фиолетовую монету.
 2. Вторая Фиолетовая монета находится на самом верху второго экрана с прыжковыми платформами. Допрыгайте до самого верха и в правом верхнем углу уровня вы увидите два блока. Ударьте сначала первый блок, затем сделайте круг и ударьте второй блок. Так вы получите вторую Фиолетовую монету.
 3. Следующая Фиолетовая монета находится там же, на втором экране с прыжковыми платформами. Добираясь до самого верха уровня, вы должны были открыть ряд скрытых монет над второй прыжковой платформой. После подбора второй Фиолетовой монеты, сделайте круг на самом верху экрана и спрыгните вниз, чтобы забрать третью Фиолетовую монету из ряда монет над прыжковой платформой.
 4. Четвертая монета находится на предпоследнем экране с тремя зелеными дверьми. Увидеть вы ее можете под потолком уровня, на котором выставлен ряд блоков за которые можно зацепиться. Прыгните на прыжковой платформе к потолку и сделайте круг по экрану, чтобы забрать Фиолетовую монету.
 5. Последняя, пятая Фиолетовая монета, будет находится скрытой под цепляющимися блоками по середине экрана, под зеленой дверью. Перелезьте по этим блокам, откройте скрытую монету, сделайте круг вокруг уровня и заберите ее.

Черные монеты

 1. Первая Черная монета находится посередине первого экрана, но она скрыта. Поднимитесь к ней по платформам, откройте ее, сделайте круг по экрану и заберите первую Черную монету. Однако будьте очень осторожны, так как в том месте летает Бу.
 2. Вторая монета будет находиться на втором экране с кучей ящиков-платформ и одной прыжковой платформой. По середине экрана вы увидите Красное кольцо со спрятанной монетой. Запрыгните на один уровень с прыжковой платформой, сделайте круг вокруг экрана и подпрыгните на ней к верхним ящикам. Затем спуститесь вниз ко Красному кольцу и активируйте его. Так найдете Вторую черную монету. Сделайте еще один круг по экрану с заберите ее себе.
 3. Следующая, третья Черная монета находится в самом верху этого же экрана с ящиками, среди множества монет над блоком. Будьте осторожны, так как в блоке под монетой прячется Бу.
 4. Четвертая Черная монета находится на предпоследнем экране, под первыми цепляющимися блоками. Заберите туда с помощью блока со стрелков вправо. Как только вы будете в воздухе рядом с цепляющимися блоками, сделайте обратный прыжок и заберите черную монету, которая находится в самом конце ряда монет под цепляющимися блоками.
 5. Последняя, пятая Черная монета, будет находится под под цепляющимися блоками над потолком предпоследнего экрана. Пятая черная монета является самой последней в ряде скрытых монет. Прыгните на потолок с помощью блоков со стрелкой влево, откройте скрытые монеты, сделайте круг по цепляющимся блокам и заберите пятую Черную монету.

Мир 2-2

Жаль уходить из Дому с приведениями, но не переживайте, таких будет еще целых два. Теперь давайте перейдем в Мир 2-2. Назовем его воздушным миром. Его особенность заключается в движущихся платформах и летающими повсюду пулями. Также в этом Мире появится особый блок, с помощью которого вы сможете прибавить себе больше времени на таймер.

Розовые монеты

 1. На начале уровня, за блоком с Паузой, будет ждать вас диагональная движущаяся платформа. Залезьте на нее и езжайте вверх. За этой платформой последуют две вертикально-движущиеся платформы, которые смогут запустить вас в полет. Вы должны подпрыгнуть как можно выше на второй и в полете налететь на ряд монет, одна из которых и будет Розовой монетой.
 2. Вторую Розовую монету невозможно пропустить. Она будет находится на вертикально-движущийся платформе, за которой будет находиться платформа у облаков, с черепашкой на ней.
 3. Третью Розовую монету вы увидите за блоком с дополнительным временем и ее также тяжело пропустить, как и вторую монету. Монета будет висеть над пропастью между двумя платформами. Чтобы добраться до нее, вам нужно отскочить от мимо пролетающей пули.
 4. Четвертая Розовая монета будет находится после блока с паузой, за которым вы увидите ряд вертикально-движущихся платформ. Розовая монета будет висеть на самом низу третьей платформы. Аккуратно прыгаем на третью платформу, забираем монету с самого низа и едем обратно наверх.
 5. Последняя Розовая монета будет находится за движущийся платформой, которая ходит по квадрату. Прыгаем с нее на следующую платформу, под которой будет ходить черепашка. Осторожней, так как рядом будет пролетать пуля.

Фиолетовые монеты

 1. Первую Фиолетовую монету вы увидите сразу же за вторым блоком с Паузой, однако достать ее не так-то просто. Прыгаете с блока с Паузой на вертикально-двигающуюся платформу. Она должна выстрелить в небо. Подождите пока она опустится и прыгайте на Фиолетовую монету. В этот момент будет пролетать пуля, с помощью которой вы и отпрыгните на следующую платформу.
 2. Высматривайте низкую платформу с двумя идущими по ней черепахами, над которой будут висеть куча монет. За этой платформой будет находиться платформа пониже, а над ней будут висеть три блока: два со знаком вопроса и один кирпичный. Вам нужно ударить именно кирпичный и с него выпадет вторая Фиолетовая монета.
 3. Следующая монета будет находится за блоком с дополнительным временем(фиолетовый блок со стрелкой). Прыгайте далее по платформам, попутно уклоняясь от пуль. Над самой высокой платформой вы увидите ряд монет, который возглавляет Фиолетовая монета, но находится он вне зоны вашего прыжка. Необходимо использовать летящую под ней пулю и отпрыгнуть от нее к монете.
 4. Вы должны будете сразу же увидеть блок с Паузой, после подбора третьей Фиолетовой монеты. За блоком будет вертикально-двигающиеся платформа. Прыгните на нее и дождитесь пока она не доедет до самого верха(к этому моменту вы уже должны видеть Фиолетовую монету). Выпрыгивайте в сторону монет и сделайте оборот в воздухе, иначе не долетите до Фиолетовой монеты.
 5. Последняя монета будет в секции с движущимися по квадрату платформами(находится за блоком с буквой «P»). В ней будет все четыре таких платформы. Вам нужно спрыгнуть со второй по счету платформы по диагональной траектории из монет. На конце монет будет висеть еще одна платформа, на которой находится последняя Фиолетовая монета.

Черные монеты

 1. Первая Черная монета будет находится ровно в том же самом месте, что и первая Розовая монета. Делаем все также, но под конец нужно отпрыгнуть от летящей пули, чтобы допрыгнуть до монеты.
 2. Далее вам на пути попадется блок с Паузой. За ним будет идти диагонально-движущуюся платформа, которая уходит вниз. Запрыгивайте на горизонтально-двигающийся с блока с Паузой и прыгайте с них на отвесную стену. Съезжайте по ней до самых облаков, где и будет висеть вторая Черная монета. Как только возьмете ее, сразу же отскакивайте на диагональную платформу, которая вернет вас к блоку с Паузой.
 3. Третья Черная монета находится за блоком с дополнительным временем. Сразу же за ним будут пролетать три пули, по которым вам нужно пропрыгать до самого верха, где и будет висеть Черная монета.
 4. Далее на пути вам попадется блок с Паузой, за которым будет лежать секция с вертикально-двигающимися платформами. Запрыгивайте на вторую платформу, подождите пока та доедет до самого низа и прыгайте на отвесную стену. Под самыми облаками отпрыгните от стены и вы приземлитесь на платформу, над которой будет висеть Черная монета.
 5. Последняя Черная монета будет находиться за блоком с буквой «P», в секции с двигающимися по квадрату платформами. Запрыгивайте на вторую такую платформу, а с нее перепрыгивайте на летящую пулю, которая запустит вас в последнюю монету.

Эта статья будет продолжать дополняться.

Интересни Статии