Tujuan SLAPJACK: Kumpulkeun sakabeh 52 kartu dina dek.

JUMLAH PEMAIN: 2-8 pamaén, 3-4 optimal

JUMLAH KARTU: standar 52-kartu

PANGKAT KARTU: A, K, Q, J, 10, 9, 8, 7, 6 , 5, 4, 3, 2

JENIS GAME: Nyabok

PENONTON: 5+


SLAPJACK SET-UP

A dealer dipilih sacara acak. Aranjeunna ngacak dek jeung nungkulan unggal pamuter hiji kartu dina hiji waktu, nyanghareupan-handap, nepi ka sakabeh kartu geus diurus. Coba nungkulan kartu salaku merata sabisa. Pamaén tetep tihangna nyanghareupan handap di hareupeunana.

MAIN

Pamaén di kénca ti dealer dimimitian jeung maén ngaliwatan jarum jam. Pamaén nyokot kartu luhur ti tumpukan maranéhanana sarta nempatkeun eta di tengah méja, nyanghareupan-up. Unggal pamuter giliran nempatkeun hiji kartu di tengah, ngabentuk tumpukan. Entong nunjukkeun kartu anjeun ka pamaén sanés sateuacan netepkeunana. Balikkeun kartu ti anjeun sangkan pamaén teu bisa curang ku ningali kartu maranéhna saméméh disimpen di tengah.

Tihang tengah kudu sarua jarak ti unggal pamaén pikeun mastikeun slapping adil. Mun jack a disimpen dina luhureun tumpukan puseur, pamaén balap nyabok jack munggaran. Pamuter anu nyabok heula meunang sadaya kartu di handapeunana. Tihang tengah anyar dimimitian ku pamaén saterusna dina rotasi sarta diteruskeun dina cara nu sarua.

Lamun leuwih ti hiji pamaén nyabok dina waktu nu sarua, leungeun panghandapna atawa leungeunlangsung dina kartu ngéléhkeun tihang.

Pamaén kadang nyabok kartu salah, hartina sagala kartu lian ti jack a. Upami ieu kajantenan aranjeunna masihan hiji kartu ka pamaén anu nempatkeun kartu aranjeunna salah ditampar.

Pamaén anu béak kartu tiasa nyabok deui di buruan. Sanajan kitu, lamun maranéhna sono jack salajengna maranéhna kaluar tina kaulinan.

Pamaén anu meunang sakabéh kartu dina dek ku cara nyabok jacks meunang game.

REFERENSI:

//www.thespruce.com/slapjack-rules-card-game-411142

//www.grandparents.com/grandkids/activities-games-and-crafts/slapjack

Gulung ka luhur