Срива на работния плот, когато Apex Legends стартира на компютър

Новите Apex Legends на Respawn явно надминаха дори най-смелите очаквания на разработчиците за популярност. Поради огромния брой играчи имаше проблеми с игровите сривове на компютъра. Мрежата просто не е предназначена за толкова много играчи. Самите ние бяхме изправени пред спешно изключване на играта, затова решихме да отстраним проблема. Дърпането на ръка и малко късмет ни помогнаха да отстраним тази неизправност.

Как да коригираме сривове?

Към днешна дата няма надеждна информация за причините за полетите, но знаем временно решение на проблема.

Следвайте инструкциите:

  1. Open Origin без да стартирате Apex Legends.
  2. Можете да изключите мрежовата връзка чрез "Център за контрол на мрежата ..." (RMB чрез активна връзка и изберете "Прекъснете връзката") или просто издърпайте кабела. Друг прост вариант е да изключите Wi-Fi.
  3. Отворете играта и изчакайте до изтеглянето. Трябва да се появи прозорец, в който пише, че няма достъп до мрежата.
  4. Възстановяване на интернет връзка. Най-удобната опция е да върнете Ethernet кабела към неговия конектор. Ще трябва да изчакате малко, за да възстановите връзката. Ако изключването е извършено от софтуер, трябва да сведете до минимум играта и да активирате достъпа до мрежата.

Сега трябва да можете да се свържете с сървърите за игри и да се насладите на играта. Вече успя да тества метода на няколко компютъра и той показа положителен резултат. Надяваме се, че методът ще ви помогне.

Интересни Статии