UNO ULTIMATE MARVEL - IRON MAN Rregullat e lojës - Si të luani UNO ULTIMATE MARVEL - IRON MAN

HYRJE E IRON MAN

Iron Man është një personazh jashtëzakonisht agresiv në UNO Ultimate. Fokusi i tij është të bëjë që i gjithë grupi i lojës të djegë letrat menjëherë. Fuqia e tij e veçantë mbështetet në letrat e rrezikut që luhen nga piloti i kuvertës. Një lojtar i mençur do të krijojë letra rreziku në dorë dhe do t'i lëshojë ato radha pas radhe. Megjithëse Iron Man përfiton nga luajtja e letrave të rrezikut, ai nuk ka ndonjë aftësi të veçantë që do të kujdeset për të sulmuar armiqtë.

Shikoni se si të luani lojën e plotë këtu.

Proton Cannon – Kur luani një kartë me një simbol rreziku, të gjithë lojtarët e tjerë djeg 1 kartë.

KARAKTERI KUFERTA

Detyrimi i gjithë grupi për të djegur letrat është objektivi kryesor i Iron Man, dhe kjo shihet qartë në letrat e tij të fuqishme wild. Për fat të keq, nuk ka një sinergji të mirë midis fuqive të tij wild card dhe fuqisë së tij të veçantë. Ai mund të mos ketë një kombinim të mirë midis të dyjave, por me ritmin e duhur midis kartave të rrezikut dhe letrave të egra, Iron Man është i sigurt se do të dalë në krye.

Power Drain – Lojtarët e tjerë nuk mund të përdorin fuqitë e tyre të karakterit deri në fillimin e radhës tuaj të radhës.

Repulsor Blast – Në rendin aktual të lojës, të gjithë lojtarët e tjerë rrotullojnë një Kartë Rreziku dhe bëjnë atë që thotë.

Reactor Burn – Të gjithë lojtarët e tjerë shto 1kartë.

Unibeam Barrage – Të gjithë lojtarët e tjerë djegin 3 letra.

ARMIQËT

Në përputhje me shijen e kuvertës së Iron Man, forcat e tij armike janë të gjitha rreth djegjes . Kur këta të këqij dalin nga kuverta e rrezikut, askush nuk është i sigurt. Qofshin të mbushur me agjentët e Hydrës ose nën breshërinë e vazhdueshme të sulmit të M.O.D.O.K., lojtarët do të ndjejnë dhimbjen.

Hydra Agent – ​​ Kur rrokulliset, të gjithë lojtarët shtojnë 1 kartë. Ndërsa sulmoni, në fillim të radhës tuaj, digjni 1 kartë.

Whiplash – Kur rrokulliset, digjni 1 kartë. Ndërsa sulmoni, në fillim të radhës tuaj, shtoni 1 kartë.

Madam Masque – Kur rrokulliset, digjni 2 letra. Gjatë sulmit, ju mund të luani vetëm letra me numra.

M.O.D.O.K. – Kur rrokulliset, digjni një Wild Card nga dora dhe më pas shtoni 1 kartë. Gjatë sulmit, sa herë që shtoni ose vizatoni letra, rrisni numrin që shto ose vizato nga 1.

NGJARJET

Kthehu prapa Kthesë.

Konspiracion – Të gjithë lojtarët shtoni 2 letra.

Mbështetje e plotë – Të gjithë lojtarët me më shumë se 1 kartë në dorë duhet digjen 1 kartë nga dora e tyre.

Meltdown Të gjithë lojtarët burn 2 letra.

Lëviz në Krye