South Park The Fractured, но Цяло ръководство: съвети за клас, най-добри класове в играта

Когато за първи път започнете да играете South Park The Fractured, но цели, ще имате три игрови класа, от които да избирате. В бъдеще, по време на преминаването, редица часове ще ви бъдат достъпни, но в самото начало можете да избирате само от три класа.

В това ръководство на South Park The Fractured, но цялото ще анализираме и трите от тези класове и ще ви информираме кой от тях ще отговаря най-добре на вашия стил на игра.

Ръководство за клас в Саут Парк Счупеният, но цял

Поради факта, че най-добрите класове са чисто субективен въпрос, ще разберем и трите основни класа, така че да можете да изберете най-подходящия за себе си. Можете да промените класа си, като говорите с Cartman, а приятели, които от време на време се присъединяват към вашето парти, ще ви покажат всички класове в South Park The Fractured, но цялото.

Blaster

Blaster - Този клас ще позволи на вашия герой да нанесе щети от разстояние. Въпреки спецификата на класа, можете да извършвате атаки както на близки, така и на дълги разстояния. Независимо от това, все пак ви препоръчваме да се опитате да се задържате в задните редове, далеч от главната сбивка.

По този начин можете да сте в безопасност, но в същото време да нанесете големи щети на противниците. Някои от атаките ви могат да нанесат щети във времето, така че по-добре да останете живи толкова дълго, колкото е възможно, за да се справите с максималния размер на щетите.

Основният проблем на класа Blaster е, че доста често, случайно, ще блокирате членовете на вашата партия по време на техния опит да излекуват някого или да използват атака в обхвата. Уверете се, че сте се поставили на бойното поле, за да не пречите на съюзниците си и да не създавате проблеми.

Brutalist

Този клас нанася огромни щети, но трябва да бъде в непосредствена близост до противника, за да извърши атака срещу него. Brutalist е най-добрият клас за стартиране на играта, тъй като нанася най-големи щети, така че понякога играе значителна роля в битката.

Ако обаче с Бластер имате, макар и ограничена, свобода на бойното поле, тогава Бруталистът е принуден постоянно да се приближава до своите противници. Съответно героят от този клас е този, който ще получи най-много щети.

За да постигнете максимална ефективност на бойното поле, трябва правилно да се позиционирате върху него. Героят ви може да бъде напомпан и да причини много щети, но неправилното поставяне на терена може да ви струва победа.

моторист каращ с голяма скорост

Както подсказва името, Speedster представлява клас, който ще позволи на вашия герой да стартира атаки с невероятна скорост. Въпреки това, вече няма да можете да нанесете толкова щети, колкото Blaster и особено Brutalist.

Освен това атаките ви са фокусирани предимно само върху един противник. Освен това имате възможност да пожертвате следващия си ход за две атаки на този завой. Това е отлична способност, ако искате да убиете противник, така че той да няма време да се излекува.

Препоръчваме ви да изберете класа Speedster, ако сте истински стратег и сте в състояние ефективно да се позиционирате на бойното поле, за да избегнете силни атаки от противници.

Нека да подредим тези първоначални класове в реда на сложността на залагането:

  • Най-лесният клас, който да подхожда на повечето играчи, които не са играли игри на South Park преди това, е Brutalist.
  • Blaster ще се превърне в средна класа по сложност, тъй като можете да нанесете прилично количество щети, но поставянето на вашия герой на бойното поле изисква известно усилие.
  • Най-трудният клас за залагане ще бъде Speedster, тъй като е подходящ за най-квалифицираните играчи на бойното поле.

Интересни Статии