Skype има функция за размиване на фона, никой друг не може да види мръсната ви стая

Предисторията може значително да навреди на репутацията и дори да изиграе жестока шега на работното място. Естествено, не искаме някой да вижда нашето място на работа или умения за почистване по време на бизнес конференция. Изненада ли се внезапната камбана? Не се притеснявайте, Skype автоматично ще размие фона по време на видеообаждане. Функцията е напълно „свежа“, появи се тази седмица.

Системата ще помогне за решаване на проблема със затрудненията и премахване на фоновия шум от ежедневието самостоятелно. Всичко това ще бъде скрито зад меко размазване на фона. Преди това подобен ефект можеше да се постигне само със скъпа камера. Функцията за фокусиране върху човека за първи път се появи в един от софтуерите на Microsoft през 2018 г. и накрая стигна до Skype. За да започнете да го използвате, актуализирайте Skype.

Предпочитате ли да използвате мобилната версия на Skype? - Нямате късмет, все още няма информация за прилагането на функцията в мобилния Skype.

Как да започнете да използвате размазването на фона в Skype?

Разработчиците на Microsoft докладват, че използват AI захранване за ефекта на замъгляване. Системата е толкова умна, че разбира всички контури на тялото: коса, ръце и пр. Не ерозира никоя част от тялото по време на комуникация.

За да започнете да използвате функцията е много просто:

  1. Кликнете върху обаждането към абоната.
  2. По време на разговор преместете курсора върху изображението на камерата (разположено в долната част на екрана) и изберете „Размиване на фона“.

Вторият начин за активиране на нова функция:

  1. Щракнете с десния бутон върху изображението на камерата в (горния десен ъгъл).
  2. Изберете опция от падащия списък „Размиване на моя фон“.

Друг метод:

  1. Кликнете върху началото на видеообаждането с някой от контактите.
  2. Кликнете върху изображението на предавката (горен десен ъгъл), това отваря меню с настройки за видео и звук.
  3. Кликваме върху елемента от менюто „Размиване на моя фон“.

Microsoft не гарантира, че абсолютно целият фон ще бъде в състояние да се размие. В тази връзка бихме препоръчали да не оставяте никакви подозрителни предмети в линията на зрението по време на разговора.

Какво е вашето мнение по отношение на функцията? Планирате ли да използвате фоново замъгляване?

Интересни Статии