Shadow Warrior 3 Дата на издаване

Кой би си помислил, че Shadow Warrior, игра с корени направо от 1997 г., ще бъде заобиколена от толкова много продължения. И никой по онова време не можеше да си помисли, че ще обсъждаме такъв въпрос като датата на излизане на Shadow Warrior 3 .

За тези, които са напълно извън темата - старият Shadow Warrior през 90-те години се смяташе от много играчи като проект някъде на ниво DOOM или еретичната поредица от игри. Тук много от вас могат да спорят, но трябва да се съгласите, че игрите са доста сходни помежду си, но също така имат своите предимства.

Shadow Warrior беше солидна сатира върху японското общество, по-специално върху Yakuza или японските традиции. В него играете като Ло Уанг, могъщ воин, който се опитва да излезе победоносен в битка с наети убийци, изпратени от Зила, бившите вождове на главния герой, след като научи за плановете на Зила да завземе света с помощта на армия от призовани демони.

Искам да отбележа една характеристика на Shadow Warrior 1997. Играта беше поне по-скоро като игри, наподобяващи DOOM, но представляваше много по-голям тест за играча. Всеки враг може да те убие за секунди.

Като цяло играта намери своята публика и потъна в паметта на играчите в продължение на много години. Тогава съвсем внезапно излезе проект, базиран на стара игра, наречена Shadow Warrior (добавете префикса 2013). Именно тази игра отново лансира популярността на Lo Wang и именно заради този „римейк“ ще обсъдим с вас такава информация като датата на излизане на Shadow Warrior 3 .

Но първо, нека да разгледаме накратко Shadow Warrior 2013 и Shadow Warrior 2. Ремейкът на старата игра от Flying Wild Hog беше малко изход за старите опитни играчи. Игра в старата школа в модерна черупка. Въпреки това, за разлика от старата игра, новата версия поставя голям акцент върху оръжията с остриета - вашата катана. Рязането на различни демони с меч е удоволствие, тъй като противниците имат доста напреднала система за щети.

След излизането на такъв успешен римейк няма да има продължение на никого. И така се случи. Shadow Warrior 2 беше пуснат на 13 октомври 2016 г. на платформата на PC, а на конзолата вече трябва да излезе през първото тримесечие на 2017 година. Подобно на първата част (2013), играта получи много положителни отзиви от играчите. За разлика от своя предшественик, втората част за приключенията на Lo Wang излезе по-насочена към RPG. Тя започна да прилича малко на Borderlands. В него се появи и доста весела кооперация.

Очакваше се, че Shadow Warrior 2 ще получи доста добри оценки. И естествено възникват въпросите: Кога ще е следващата част? Известна ли е датата на излизане на Shadow Warrior 3 ? Ще бъде ли Ло Ванг главният герой?

Различни предположения вече започнаха да се появяват в Steam общността на играта. Но, за съжаление, няма официални изявления от Flying Wild Hog. Малко вероятно е те да се появят преди излизането на Shadow Warrior 2 в сегмента на конзолата. Но по-близо до лятото или есента може да се появят някои слухове за продължението.

Интересни Статии