Селскостопански фелдрити в ярост 2

Rage 2 не е от онези игри, в които акцентът е върху смилането на някои ресурси. И все пак, фелтритите са много важна валута - това са сини кристали, които се използват за актуализиране на подобряването на уменията на героите. За да изпомпвате своя герой чрез, както се казва, пълна програма, трябва да знаете надеждните източници на получаване на филц.

Най-добрите начини да печелите фелтрити

С напредването на играта кристалите се натрупват в инвентара ви, но те все още не са достатъчни, за да увеличите максимално уменията си. Най-вероятно ще трябва да отидете конкретно, за да фермите на фелдрите.

Как да получите кристали:

  • Проучване на неизследвани места на пустоши. Най-често на места има добри порции фелтрити, а почистването на района ще ви позволи да получите малко опит. Всички видове кутии трябва да бъдат счупени, от тях с известна вероятност необходимия ресурс може да отпадне. Важно е да се обърне внимание на стените на конструкциите, филцовете могат да бъдат вградени в тях. За да извлечете кристали от структурата, трябва да използвате фокус. За всяко парче, отстранено от стената, играчът получава 24 единици.
  • Убиването на врагове е най-надеждният начин да печелите пари. Почти всички противници в малки количества издават филц. Въпреки малкия обем на ресурса, тъй като стотици врагове са убити, кристалите се добавят и сглобяват в добра "купчина". Като се има предвид, че в този метод не е необходимо нищо особено, методът е много добър.
  • Проверка на метеорита. Feltrit мухи в метеорити, които се появяват произволно на картата. Бандитите винаги прибягват до него. За да овладеете съдържанието на "небесния камък", трябва да унищожите няколко злодеи.

Играта има възможността да удвои количеството филцов добит, използвайки кода за измама. Бустерът за прогреса се издава за 4 часа, но първо трябва да го купите. За да направите това, трябва да посетите капитана на магазина за пустини предварително. Той продава измама за скромните 500 долара. За да активирате усилвателя, трябва да отворите "Настройки" и да използвате раздела "Кодове".

Важно! Използването на кодове за мамяне ще доведе до невъзможността да получите някакви постижения и трофеи за преминаване. Така че, ако сте почитател на нокаутите на постижения, може да не се взирате особено в кодовете. Независимо от това, на всички останали, които не се интересуват от виртуалните постижения, може да се препоръча да ги използват без особен страх.

Може би успяхме да ви опишем всички начини за отглеждане на кристали от фелтрит, за които можете да подобрите способностите на Уокър. Както виждате, не трябва да възникват никакви трудности. Добро търсене!

Интересни Статии