Ръководство за злото В рамките на 2: ъпгрейди на занаятчийска система и оръжие

Craft винаги е бил доста интересен механик на игри. Ако го използвате правилно, тогава за играта това ще е тлъст плюс. Всъщност в игралната индустрия вече има много игри, чийто геймплей е значително подобрен от системата на занаятите. Evil Within 2 също има добра система за изработка, която се използва максимално по време на игра. В това ръководство за The Evil Within 2 ще ви покажем как можете да използвате системата за изработка в игра с максимална ефективност.

Занаят в злото в рамките на 2

Вашият Workbench отговаря за системата за изработка и може да се използва за създаване на боеприпаси за всяко оръжие в инвентара ви. Можете също така да създадете болтове за своя арбалет, медицински спринцовки, комплекти за първа помощ с помощта на лечебни билки, които ще намерите по време на играта. Не забравяйте, че всички боеприпаси в играта, с изключение на Harpoon, изискват създаване на барут, който също може да бъде открит в открития свят по време на неговото проучване.

Надграждане на оръжие в злото в рамките на 2

Оръжията, които намерите в играта, могат да бъдат подобрени за битки с други противници в бъдеще: те ще стават все по-силни и силни с течение на времето. Имате възможност да подобрите Firepower, Capacity Capacity, Rate of Fire и Reload Time за всяко оръжие. Можете да подобрите тези характеристики до определена граница и също така ще се нуждаете от подобрени части от оръжието. Все пак не забравяйте, че за да отключите подобрения на високо ниво, ще са ви необходими съответните части за това.

Опитайте да увеличите Firepower за вашия пистолет. По този начин можете да се отървете от повечето противници с две хедшоти. Подобряването на шанса за критичен удар също е много важно, така че не забравяйте за това. След това можете да опитате да подобрите капацитета на магазина, да презареждате времето и накрая да оставите скоростта на пожар.

Когато получите достъп до изстреляната пушка, увеличете я преди всичко с Firepower. След това хванете скоростта на огъня, за да се справите бързо с противниците. И накрая - капацитетът на магазина. Снайперската пушка не изисква много подобрения за себе си, така че можете да се съсредоточите върху бойните си умения, за да намалите люлеенето на оръжието, докато използвате оптичния мерник.

Полево занаят

Evil Within 2 също ви позволява да подобрите и създадете определени елементи в открития свят. Можете да попълвате боеприпасите директно по време на битката без помощта на Workbench. Разходите за компонентите са много по-големи на място, така че трябва да използвате тази механика само в най-екстремните случаи.

Занаятчийски компоненти

прах

Използва се за всички патрони и арбалетни болтове. Единственото изключение е Harpoon.

билки

Използва се за изработка на лечебни и лечебни предмети.

предпазител

Използва се за създаване на Shock Bolt.

Метална тръба

Необходимо за създаване на харпун.

Дим на прах

Използва се за създаване на димен болт.

нокти

Използва се за създаване на взривен болт.

кондензатор

Използва се за създаване на болтове за замразяване.

Интересни Статии