Ръководство за злото В рамките на 2: къде да намерите кода на вратата B-34

Въпреки факта, че The Evil Within 2 не е нова игра, тя все още играе огромен брой играчи по целия свят. В днешното ръководство за тази игра ще разгледаме много въпроси от интерес за мнозина: къде да намерите паролата за вратата на B-34?

Къде мога да намеря паролата за вратата B-34?

Намирането на ценни предмети и информация във видеоигрите е доста трудна задача. Ще бъде може би просто само в тази игра, в която всички важни обекти са маркирани на картата или дори в HUD. За щастие, The Evil Within 2 не е такава игра (в по-голямата си част), която позволява на играча сам да изследва света около себе си.

В тази игра обаче все още има нещо, което е трудно да се намери дори за най-хитрите търсещи: кодът на вратата B-34. Играчите могат да се натъкнат на тази заключена врата насред жилищни зони или по-точно - в мазето на автосервиз. Както може би вече знаете, до затворената врата ще има панел за въвеждане на конкретен код.

Как да го отворите? Много играчи се изкачиха на това място нагоре и надолу, но не намериха нужната информация с кода за вратата. Така че може би комбинацията трябва да се търси на съвсем различно място? Отговорът е не, кодът на вратата може да бъде намерен на същото място, където е и самата врата. Всичко, което трябва да направите, е да намерите две зелени бъчви близо до мрежестата ограда с надпис „Продължавайте“, до която ще лежи трупът на охраната. На трупа ще намерите картата на Съюза.

Не си мислете обаче, че всичко ще свърши дотук. След като вземете картата, върнете се до вратата и отидете на панела, за да въведете кода: камерата ще се приближи до панела и изображението на задната страна на избраната карта ще се покаже на екрана. Въведете ви трябва четирицифрен код. Много от вас веднага ще намерят къде този код може да бъде намерен на картата: просто вземете колона „B“, погледнете редове „3“ и „4“. Тук обаче е кодът на вратата: 9676.

Както можете да видите, кодът за вратата B-34 е прост - изискват се само изключително внимание. Освен всичко друго, ако отново се нуждаете от тази карта на Съюза, знаете какво да правите в този случай.

Интересни Статии