Ръководство за транспорт в Rage 2: Функции, къде да намерите

Rage 2 има огромен и отворен свят. Това се очаква от разработчиците на Just Cause 2. Има само един проблем, повечето са пустинни места. Около пустошта и няма толкова много игри. Има бързи точки за движение, но не много. За да стигнете до правилното място, дори от телепортационната точка, трябва да извървите дълъг път. Доброто превозно средство в реалността на пустошта е просто незаменим.

За щастие в Rage 2 има много видове автомобили. Те помагат да се намали времето за пътуване. Очевидно първоначално много от тях не са налични: колата първо трябва да се отключи. Характеристиките, историята и условията за отключване на всички превозни средства на Rage 2 по-долу.

Как да отключите автомобили в Rage 2?

Докато напредвате през основния сюжет и допълнителни мисии, играчът отключва 5 превозни средства. Много автомобили са награди за изпълнение на допълнителни мисии или участие в събития. Наградата за подобни задачи е наистина висока - бързи коли с голям трафик.

Финикс (Phoenix)

Това е основното средство за транспорт Walker, което се отваря веднага след приключване на въвеждащата мисия. Колата има средна скорост, фантастични подобрения и голям набор от инсталирани оръжия. Може би това е най-универсалната и надеждна кола.

Phoenix е единственото превозно средство, което поддържа модернизация. Тук можете да инсталирате изхвърлящи се седалки, подобрено оръжие, енергийни бариери, по-силна броня и други звънци и свирки. В резултат на това колата се превръща в истински швейцарски нож, но сред автомобилите. Той е подходящ за почти всякакви цели. Най-добрият начин да получите резервни части за автомобил е да унищожите конвои.

Chazkar (Chazcar)

Доста бърз автомобил, който не поддържа инсталирането на оръжия, а нивото на защита оставя много да се желае. Поради тези причини използването на автомобил извън Chazkar Derby не е най-доброто решение. Колата се отваря след завършването на състезанието в дербито. Спечелването му е предпоставка за изпълнение на историята на мисията „Wasteland Celebrity“.

Хищник (грабливец)

Невероятно бързо превозно средство. Едно от най-бързите транспортни средства в играта обаче Хищникът не може да се похвали с огнева мощ, уви. Както при другите мотоциклети, Уокър трябва да разчита само на пистолета си на волана. Това е единственото оръжие, с което можете да стреляте, когато шофирате с мотоциклет. За да го отключите, трябва да завършите страничния квест, незабележим в Loosum Hagar. Тя раздава задачи като премахване на часовници и поемане на контрол. След като повиши нивото на увереност до 10, този мотоциклет става наличен.

Икар (Икар)

Ако единствената цел на играча е да стигне от точка А до точка Б, тогава Икарус е най-доброто превозно средство в цялата игра. Всъщност това е личен самолет, който лети бързо и е почти невидим за противниците на земята. Изключително рядко се забелязват изстрели при вас, докато сте на този коптер. Не се интересува от някакви проблеми с пейзажа. Той има максимална и минимална височина на полета, така че да лети нагоре в небето или да се вкопчи в асфалта не работи. Идеален транспорт за тези, които не искат да прекарват време в целия този отворен свят.

За да отключите този самолет, трябва да завършите задачи за д-р Квасир, той е обозначен със син маркер на картата. След достигане на проект 7, Ikarus става достъпен. За да увеличите рейтинга на лекаря, трябва да изследвате метеорити, да събирате табла с данни и да търсите падналите рейнджъри.

Xerxes 3 (Xerxes III)

Най-добрият автомобил по отношение на защита и огнева мощ. Xerxes 3 играе доста голяма роля в основния сюжет на Rage 2. Изобщо не е бърз, но инсталираното оръжие е в състояние да нанася смазващи удари на вражеския лагер. По отношение на гъвкавостта това творение е по-ниско от Phoenix, а цената му е най-високата сред останалите автомобили в играта. За такъв мощен транспорт трябва да платите 500 долара. Xerxes 3 ще бъде най-добрият избор, ако предпочитате да щурмувате врагове на челото или изчиствате постове с висока огнева мощ.

Отключва се след приключване на всички задания за Loosum Hagar. Автомобилът ще се отключи веднага след връщането на героя на борда с проекта "Кама".

Къде да намерите други автомобили?

Колите в Rage 2 малко приличат на Pokémon. Не всички от тях са мощни и полезни, но все пак искам да сглобя цялата колекция. Ако целта е наистина да съберете колекцията, тогава първо трябва да отключите проекта за удължаване на гаража на Lily Prowly. Това може да се направи почти веднага в основното техническо дърво на проекта. В противен случай съхраняването на повече от един Phoenix ще се провали.

След като подготвите земята за съхранение, остава само да намерите автомобили. По-долу са най-често срещаните места за тези машини. След като те са в ръцете на играча, трябва да закарате до най-близкия град за търговия и да добавите колата към личния си гараж. Всички автомобили, добавени към автопарка, винаги ще бъдат достъпни чрез менюто на автомобилите.

Ето още няколко неща, които трябва да знаете, за да съберете успешно колекцията си:

  • Не можете да вземете кола, която вече има шофьор. Изключение правят мотоциклети. Точковото попадение в водача ще освободи автомобила, но е важно да не докосвате самия мотор;
  • някои превозни средства извън колекцията са напълно безполезни. Не мислете, че големият им размер ще помогне на играча да улови конвоя с висока защита и огнева мощ.

Огромен камион (Monster Truck)

Високата му височина и масивните колела правят камион за преминаване на вода или боклук. Там, където много други не минават, това чудовище се чувства комфортно. Той обаче има недостиг на огнева мощ и защита. Впечатляващият му размер, той е 3 пъти по-голям от другите автомобили - това е основната причина за използване на камиона.

Ако играч предварително поръча подарък издание на играта, това „чудовище“ се отключва в самото начало. В противен случай можете да намерите един от камионите в влажните зони на Секрето. Достатъчно е да шофирате до големи речни свински лагери и поне един автомобил от необходимия клас трябва да бъде хванат.

Атомайзер (пулверизатор)

"Спрей" има висока скорост и добра атакуваща екипировка. Основното оръжие на колата е прашка, тя хвърля различни неща, паднали по пътя напред.

Най-доброто място за търсене на този транспорт е Дюновото море, разположено в югозападната част на картата. Автомобилите могат да стоят на вражески бази или право в кулоарите. "Пръскачката" е автомобил от среден клас, така че е лесно да се намери.

В спойлер (Devastator)

Ravager е по-бавен от предишния автомобил, но е с разрез над защитните характеристики. Висока защита поради способността да се включва енергийна бариера. Той абсорбира част от огъня на противника, преди да нанесе щети от самия автомобил. Офанзивните способности също не губят в защита, но все още са далеч от Xerxes.

В търсене на разрушителя си струва да разгледате Дюновото море. Тази машина е много разпространена в тази област, така че няма да има проблеми с откриването.

Бръснач на вятъра

Това е лек мотоциклет, едно от малкото превозни средства в света, което може да се състезава с "Хищника". Той кара невероятно бързо, но дефицитът на офанзивни и защитни способности е много забележим. Мотоциклетът е подходящ за бързо бягство, създаване на саботаж в лагера на врага или пътуване. Неразумно е да се очаква, че той ще продължи дълго в битка.

„Бръсначът на вятъра“, като последните 2 коли, се използва от клана на бандитите Immortal Shrouded. Следователно те могат да бъдат намерени при бандитите от този клан или на пътя близо до „Дюново море“.

Rolla (Rolla)

Първата кола на гангстерския клан Goon. Това е почти пълно копие на „Спрей“ от бандитите „Покъртени“. Авто лек, динамичен и почти беззащитен, но способен да стреля отзад. Подобна тактика може да създаде голям хаос при правилна употреба.

Най-доброто място за намиране на кола, подобно на други автомобили от клана Goon, е окръг Gunbarrell. На няколко крачки от града можете да получите много "Rolls". Те стоят точно на пътя. Най-голямото им натрупване пада върху лагерите на главорезите.

Boom (Booma)

Това е тежък танк, той е малко по-нисък от Xerxes в своите офанзивни възможности. Все пак оръжията тук са повече от достатъчни. Скоростта е много по-ниска от Rolla, но голямото тегло на танка и монтираното върху него мини ядрено оръжие са виновни. Фениксът в повечето случаи се представя по-добре, но Boom все още е добро превозно средство за унищожаване на конвои.

Колата е по-рядка от другите превозни средства на клана. Най-доброто място да го забележите е разбойническият бардак на Йемен, който е северно от Ганбарел.

NCEP (Nippa)

Мотоциклет на главорези, който до голяма степен е идентичен с бръснача на вятъра. Той е също толкова бърз, пъргав, но не предлага нито едно оръжие за отбрана, с изключение на личния пистолет на героя. Докато шофирате, можете да използвате оръжие с една ръка. В крайни случаи можете да хвърляте камъни на врага. Това е изключително транспортно средство и нищо повече.

„Нипа“ е много често срещан мотор, лесно е да се срещнеш там, където живеят групи от главорези. Можете да намерите първия мотоциклет след няколко секунди след напускането на града на „Ganbarrel“.

Приказлив Скитник

Въпреки изобилието от реклами в пустошта и лошото представяне на автомобила, не е толкова лесно да го получите. По време на играта е намерено само едно копие на автомобила. Местоположение на транспорта - южно от „Унищожен тракт“, близо до „Ехо рейнджър“. Ето една изоставена барака. Самата кола е в празен комплекс.

Колата се движи бавно, няма оръжие и има лоша защита. Освен това се намира далеч от всички търговски градове с пушки. По време на транспортирането трябва да се внимава допълнително. Ако сте в засада, единственото правилно решение ще бъде да изоставите колата.

Завоюване на Кола Конг (Kola Kong Conquest)

Точно като предишния автомобил, единствената причина за неговото търсене е завършването на колекцията. Трудно е да си представим при какви условия може да е подходящо да се използва. Той има средна скорост, без оръжия, всъщност като защита. Единственият път, когато има смисъл да се използва автомобил, е по време на транспортирането му до града.

Този вид транспорт е много често срещан, тъй като се използва от цивилни. Автомобилът се предлага във всички региони. Той хвана окото си и в окръг Gunbarrel, и до Wellspring и Secreto.

Самосвал (самосвал)

Най-бавната кола на разположение в играта. Що се отнася до самосвалът е доста силна машина, но нищо повече. Абсолютно невъоръжена кола. Дори търсенето му се превръща в неприятна задача, тъй като все още трябва да бъде транспортиран до града, а това ще отнеме много време. Вероятно скоростта на движение на героя е по-голяма от скоростта на неговото движение.

За да намерите „Самосвал“, трябва да отидете до „Унищожен тракт“ или да проверите пътните блокировки.

BG Burger Storm Chaser

Ако погледнете разумно този автомобил, това е същото „Завоюване на Кол Конг“, но с различна кожа. Много проста кола, която има малко предимства пред останалите автомобили в този списък. Той трябва да се съхранява само в гаража и нищо повече.

По-добре е да я потърсите в района на Torn Plains близо до Суперсайфския ковчег. Сайтът вече имаше информация за намирането на ковчези в Rage 2.

кораб на въздушна възглавница

На външен вид прилича на обикновено превозно средство, но в действителност това е лодка, плаваща върху въздушна възглавница. Намира се в Wasteland of Secreto. Само тук няма да работи за събирането им. Трябва да игнорирам тези лодки.

Само 3 автомобила са полезни за играча в Rage 2

Всъщност няма специална нужда за всички автомобили, защото за удобното изпълнение на всякакви задачи ще са необходими само 3 от тях. "Феникс" е универсален, подходящ за почти всичко. Икар лети и може да преодолее всяко препятствие, включително засада. Xerxes 3 е проникващо превозно средство, което ще помогне да се преодолее всяка съпротива на врага. Другите автомобили на бандата могат да бъдат полезни в определени ситуации, но те не са особено необходими. Трите изброени автомобила могат да направят всичко и дори по-добре от останалите видове автомобили.

Основното е да стоите далеч от самосвала и да използвате машините по предназначение. В този случай няма да има проблеми с колите. Това е всичко, завършването на цялата колекция е завършено.

Интересни Статии