Ръководство за създаване на герои от тирани

В основата си игрите с RPG жанров печат в игровата индустрия са сред най-сложните и сложни. И сега не говорим за такива RPG като типа на съвременния Fallout или Skyrim. Не, говорим за най-класическите игри - Planescape Torment, Baldur's Gate, Arcanum и т.н. Точно такава беше Тирани, макар и не напълно.

И кой е един от най-важните аспекти в игрите от този тип? Точно така - това е създаването на вашия герой. Ако сте запознати с класическите представители на жанра, тогава знаете защо това е важно. За начинаещите обяснението е, че в чистокръвни RPG ще прекарате десетки часове (ако не и повече) на игра, играейки своя герой. Кой иска да прекара толкова време с нелюбим герой? Затова към процеса на създаване на герой трябва да се подхожда много отговорно.

И така, за кого играете Тирани? Без да навлизате твърде далеч в сюжета на играта, тъй като никой не обича спойлери, вие поемате ролята на изпълнителя на съдбата в армията на Кайрос, на когото ще помогнете за завладяването на света. Точно така, този път вземаме страната на не толкова добри момчета.

Нека да преминем през основните етапи на създаване на герой в Тирания. Какъв съдба ще създадете?

Външен вид

Това е, но персонажният редактор в Тирани няма много подробности. Можете да изберете за кого ще спечелите обратно - за жена или мъж, което е отлично. Можете също така да изберете типа тяло на вашия герой, неговия цвят на кожата, татуировки, прическа и нейния цвят и глас. Жалко е, че всички тези параметри са празни, така че няма да можете да регулирате носа или брадичката.

Избор на история

На екрана за избор на история ще решите как героят ви е оживял по начина, по който е станал част от армията на Кайрос. Само тук можете да прочетете голям брой истории за игри за вашия герой, за живота му преди армията и т.н. Всъщност трябва да знаете, че в игри от този тип ще трябва да четете много.

Специализации на характера

Точно там Tyranny се различава от класическите RPG. Както в добре познатата серия от игри от Bethesda, можете да комбинирате всякакви умения, оръжия и други. Практически няма ограничения. Така например, вашият стрелец може да е в състояние да притежава и две ръце или меч и щит. Нека разгледаме по-подробно тези специалности:

  • Меч и щит . Класическият защитник на вашата партия. Степента на атака не може да се похвали с голям брой, но бронята и защитата са много високи. Това е класическа игра за първи път за повечето играчи, но изборът е ваш.
  • Dart. Изключително рядко оръжие във видеоигрите, което го прави много примамливо. Ясно е, че ще можете да хвърляте стрелички в противниците, въпреки че те няма да летят до стрелите на стрелец. Също така, като бонус, можете да използвате стрелата като оръжие в близък бой, което е доста удобно и полезно в различни ситуации.
  • Меч с две ръце. Е, всичко е просто: голям меч - висока степен на щети, лесно летящи доспехи на противниците. Но вече е ясно, че скоростта ви ще бъде ниска Координирайте атаката на вашата страна, така че вашият герой да е насочен към бронирани врагове.
  • Оръжия близнаци. Можете да експериментирате с тази специализация. Изберете различно оръжие за всяка ръка, което ще има свои собствени характеристики и свойства. Доста универсална специалност, тъй като можете да се адаптирате към ситуацията, като комбинирате различни видове оръжия.
  • Къс поклон. Е ... тук всичко е класическо. Лък и стрела. Опитайте се да стоите далеч от основната каша и бомбардирайте опонентите си отдалеч и поставете герои от меле пред вас.
  • Невъоръжени атаки. Не харесвате никакви видове оръжия и искате да раздавате маншети на врагове с голи ръце? Тогава това е вашата специализация. Разбира се, струва си да разберете, че ръцете ви няма да ужилят толкова много като меч, но можете да размахате ръцете си много по-бързо. Различни цестуи и месингови кокалчета са добре дошли.
  • Магически заклинания. С тази специализация можете да изпечете опонентите си буквално до свеж с помощта на огромни щети от мълнии. Можете също така да свалите светкавични заряди на противници и дори да ги деактивирате за известно време.
  • Ледени заклинания. За разлика от мълниите можете да замразите противниците или да забавите движенията им. Също така, не забравяйте за ледените шипове, които можете да призовете под краката на врагове.
  • Зловещи магии. Това е специализация за подкрепа, тъй като тя задълбочава способностите на вашата партия. Например, можете значително да подсилите бойците си за близки.
  • Магии за изтощение. Втората специализация е за подкрепа, но едва сега всичко работи в обратна посока. Вие не укрепвате партията си, а отслабвате опонентите си. Отслабените противници вече не трябва да са толкова голям проблем.

Знамето

Знамето, под което ще ръководите партията си, е много важен компонент. За щастие, в Tyranny ви се предоставя възможност да персонализирате вида на личния си банер. Ето къде да обърнете: много различни изображения и куп цветове за различни части на банера.

Име

Е, всичко е ясно. Въведете това, което харесвате.

Характеристики и умения на характера

Всичко зависи от вашия характер и неговата специализация. Можете да следвате някои съвети, когато разпространявате характеристики и избирате умения. Или вземете всичко в свои ръце и изберете начина, по който искате. Просто надградете стила на игра, който сте избрали.

Интересни Статии