Ръководство за Star Wars Battlefront 2: Star Maps и техните нива

Звездни карти са най-важният елемент в Battlefront 2. Те се намират във всичко, така че няма да можете да ги игнорирате просто. Можете да получавате Star Cards чрез кутии, които можете да закупите с помощта на валута в играта под формата на кредити (дадени за изравняване, завършване на теста и т.н.) или Crystals (валута на играта, купена за реални пари).

Можете също така да изработите звездата, от които се нуждаете, като използвате Craft Parts - друг ресурс в играта, в допълнение към валутата на играта и Crystals, което я прави трета и за щастие - последната. Между другото, това е същата валута, с която можете да подобрите нужните ви карти, като приемете, че нивото на вашия профил и нивото на картата позволяват това.

Невъзможно е да закупите занаятчийски части: или ги получавате на случаен принцип в кутии, или получавате като награда за завършване на един от многото изпитания, разпръснати в Кампания, Аркада, мултиплейър и т.н. Проверете менюто „Кариери“, за да видите награди с Craft единици.

Да се ​​върнем към Star Maps. Има два вида карти: карти за усилване и карти за способности. Различни класове, звездни бойци, герои и техните кораби - всички те имат собствени карти за сила. Карти за способности са налични само за четирите основни пехотни класа (Щурмовик, Тежки войник, офицер и специалист).

Картите за усилване подобряват ефективността на основните ви способности или подобряват вашите характеристики. Например, увеличете щетите, намалете способностите за възстановяване и т.н. Колкото по-голяма е рядкостта на картата, толкова по-силен е нейният ефект. Тези карти са насочени към подобряване на вашия клас, така че да нямат недостатъци.

Картите на способността, от друга страна, заменят една от вашите способности или с напълно различна, или с модифицирана или подобрена версия на основната способност. С тези карти непрекъснато ще се сблъсквате с изборите, например, жертвате мобилността и ще я обменяте за карта с увеличени щети и т.н.

Сега нека поговорим за такъв елемент на игра като нивото на Star Maps. Всеки клас войници и кораби в Star Wars Battlefront 2, както и всички герои и техните кораби, имат собствено, отделно ниво на карти.

Нивото на картата се изчислява според броя на картите, които бихте могли да отворите за всеки клас, плюс рядкостта на тези карти също се взема предвид. Колкото по-добри са картите, които вмъквате в героя / класа, толкова по-високо е нивото. Нивото на Карти е изключително важно, тъй като контролира два важни аспекта. Първо, по-високо ниво на ниво карта ще позволи на вашия клас да оборудва повече карти, чиято максимална стойност ще бъде три.

Всеки започва с един единствен слот, вторият слот се отваря на петото ниво на картите, а третият слот - на десетото ниво. Трябва обаче незабавно да посочите, че нивото на картата не зависи от това колко време сте прекарали в играта за определен клас. Няма значение дали картата е оборудвана или не, или наистина не искате да играете за този клас. Нивото на Картите непрекъснато ще се увеличава, докато отключвате всякакви карти.

В допълнение, Нивото на картата също контролира възможността да се повиши нивото на картите, които намирате или изработвате. Наистина мощните неща изискват от играча да има високо ниво на профил, както и високо ниво на карта за определен клас.

Интересни Статии