Ръководство за Star Wars Battlefront 2: откриване и персонализиране на оръжия

Star Wars Battlefront 2 повдига много въпроси на много играчи: как да замахнат, да отворят оръжия, има ли персонализиране в играта и т.н. В това ръководство ще разгледаме аспектите на отваряне на оръжия и персонализиране в Star Wars Battlefront 2.

Веднага трябва да разберете, че различните класове атакуващи самолети, герои, бойци и кораби-герои имат свои собствени нива на Star Map в Star Wars Battlefront 2. За разлика от Battlefield, играта в определен клас не нивелира този клас.

Какво означава това? Например, играейки за Sturmovik в продължение на пет часа, няма да изпомпате класа му, а ще отворите следващото оръжие за този клас. За съжаление, всички оръжия в играта са обвързани с определен брой убийства. Всеки клас започва с безплатно оръжие, но за отключването на всички останали оръжия ще са необходими 50-500 убийства (в зависимост от оръжието).

Ако не убиваш, значи не напредваш. Можете да увеличите ефективността на любимото си оръжие, като създадете модификации за него, но дори те са обвързани с определени изисквания или тестове, които по същество са задачи като „убийте четвъртия брой врагове за *** оръжия“. Всички изисквания за модификации могат да бъдат наблюдавани чрез менюто Кариера.

Интересни Статии