Ръководство за Средната земя: Сянката на войната: как да повишите нивото на орките и да укрепите вашата армия

В това ръководство за Средната земя: Shadow of War ще ви разкажем всичко, което трябва да знаете за увеличаване на нивото на вербувани орки, което ще укрепи вашата армия. По време на играта в Shadow of War ще се натъкнете на няколко противници, които можете да „убедите“ да се присъединят към вашата партия. Въпреки това, повечето от тези новобранци в Shadow of War ще бъдат първоначално ниски и ще трябва да увеличите нивото им, за да постигнете максимална ефективност в битката.

Независимо от това, тази задача се изпълнява без никакви проблеми и можете да доведете всички ваши Орки до максимално ниво доста просто. Преди да започнем, има няколко неща, за които трябва да се предупредим: никой от вербуваните Орки в Shadow of War не може да бъде по-висок от Talion. Можете обаче да намерите тези, които ще отговарят на нивото му.

Изравняване на орки в Средната земя: Shadow of War

Използване на богат камък

За да започнете, трябва да отключите слота във вашия пръстен и да поставите камъка на богатството в него. Този скъпоценен камък е важен елемент, който позволява на вашите подчинени капитани да печелят допълнителни нива.

В играта камъкът на богатството може да бъде открит в пет форми, всяка от които добавя +1 към нивото на подчинения капитан. Знайте, че можете лесно да добавите около пет нива към новоподчинения капитан с помощта на Wealth Stone +5.

Борба с ямните посещения

В Мордор има огромен брой боеви ями. Можете да накарате новобранците да се бият в тези боеве, за да получат огромно количество опит, което определено ще им помогне да спечелят по-бързо нива.

Въпреки това, преди веднага да попаднете в Ямите за борба, първо трябва да ги отворите, което не е лесна задача. За да отворите ямите за борба в Средната земя: Shadow of War, трябва успешно да завършите обсадата на Крепостта в региона и след това да изпълните едноименната мисия. Изпълняването на тази мисия ще ви позволи да получите достъп до Fight Pit в региона за постоянно.

Изпълнение на мисии и поръчки

По време на преминаването на Средната земя: Сянката на войната можете да изпращате своите новобранци по различни въпроси: да убивате врага, да помагате на други съюзници, да създавате обсада на крепостта и други подобни. Не препоръчваме обаче да оставите цялото това управление на автоматично изпълнение, тъй като това може да отнеме много време.

Тези от вас, които искат да ускорят процесите, могат лесно да наблюдават къде се провеждат в света на битката и да се присъединят към тях, за да ги завършат по-бързо и да получат наградата си. Правейки това, можете не само да повишите нивото на вашите новобранци за кратко време, но и да получите допълнителен плячка под формата на екипировка, нови новобранци и дори повече.

Интересни Статии