Ръководство за решаване на различни проблеми и грешки в Call Of Duty Infinite Warfare

Днес вече има около тринадесет части на Call of Duty, с изключение на куп добавки за кампании за един играч и зомби режими. Call Of Duty Infinite Warfare беше освободен едва днес и вече можем да видим, че по-голямата част от негативните очаквания за него не се реализираха.

Много играчи много хвалят тази част. Така че не се изненадвайте, ако след време видите Steam потребителски рецензии на 70-75% в Steam. От прегледите можете също да разберете, че играта излезе по-добре в техническо отношение от предишните части.

Въпреки това играчите все още срещат някои проблеми, като грешка в DirectX, срив при стартиране, нисък FPS / лагове, черен екран и т.н. В тази статия ще представим решения на тези проблеми. Преди да започнем обаче, нека се запознаем със системните изисквания.

Минимални системни изисквания

 • ОС: Windows 7/8 / 8.1 / 10 64-битов
 • Процесор: Intel Core i3-3225 @ 3.30GHz или еквивалент
 • RAM: 8 GB
 • Видеокарта: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
 • DirectX: DirectX 11
 • Дисково пространство: 70 GB

Сега нека започнем да коригираме различни проблеми.

Поправете различни проблеми и грешки в Call Of Duty Infinite Warfare

Грешка в DirectX при Call Of Duty Infinite Warfare

Не забравяйте да прочетете системните изисквания за играта, тъй като те ясно показват, че вашата видеокарта трябва да поддържа DirectX 11. Без поддръжка за този DirectX играта ще ви изведе подобни грешки. Единственото решение е да закупите нова видеокарта.

Отпътуване при стартиране на Call Of Duty Infinite Warfare

В този случай, най-вероятно, нещо се е случило по време на изтеглянето и инсталирането на играта. Най-доброто решение в този случай е да рестартирате играта. Опитайте също да деактивирате антивируса по време на неговото стартиране. Може би той погрешно блокира всякакви файлове.

Нисък FPS / изостава в Call Of Duty Infinite Warfare

За да започнете, опитайте да понижите графичните настройки чрез опции в играта. Например, по-ниска разделителна способност, изключете вертикалната синхронизация, замъгляване на движението и дълбочина на полето. Тези графични опции не трябва да влияят значително върху цялостния вид на картината.

Можете също да направите нещо в контролния панел на Nvidia:

 • Отидете на „Управление на 3D настройките“.
 • Намерете опцията „Режим на управление на захранването“ и изберете „Предпочитан режим на максимална производителност“.

Не може да влезе в мача в Call Of Duty Infinite Warfare

Някои играчи може да са останали на екрана за зареждане, докато се опитват да въведат мрежова среща. Можете да опитате да изключите за известно време вашия антивирусен софтуер или защитна стена на Windows. Може би те блокират мрежовата връзка.

Черен екран в Call Of Duty Infinite Warfare

Този проблем най-вероятно се отнася до драйверите на видеокартата. Актуализирайте ги и най-вероятно проблемът с черния екран ще изчезне. Можете да използвате предоставените връзки:

 • //www.nvidia.ru/Download/index.aspx?lang=en - за карти от NVIDIA.

 • //support.amd.com/ru-ru/download - за карти от AMD.

Хитрости и болтове в Call Of Duty Infinite Warfare

Относно този проблем можете да направите следното:

 • Отидете във вашия BIOS и изключете хипертонирането на процесора.
 • След това отидете на контролния панел на Nvidia. Деактивирайте „Кеширане на шейдър“ и задайте „Предпочитан режим на максимална производителност“.
 • Също така, не забравяйте да актуализирате драйверите за звукови и видео карти.

91FPS лимит в Call of Duty Infinite Warfare

Подобен проблем се наблюдава и при Call Of Duty Advanced Warfare . За съжаление, не можете да направите нищо тук. Собствениците на 120-херцови монитори ще трябва да изчакат официалната лепенка от разработчиците.

Интересни Статии