Ръководство за решаване на проблеми и грешки Sniper Elite 4

Sniper Elite 4 най-накрая стана достъпен. За всички, които не са запознати с тази поредица, си струва да обясните нейната приблизителна схема. Ето гигантска карта, на която трябва да изпълнявате различни задачи в ролята на снайперист. Трябва да се скриете от врага, да планирате действията си и уверено да натиснете спусъка на пушката. И също така ще намерите функция на тази серия - снимки от рентген. Романтика като цяло.

Серията Sniper Elite по време на своето съществуване успя да събере около себе си доста голяма фен база. Сега дойде време за четвъртата част и искам да кажа, че този път студиото Rebellion наистина опита. Играейки в предишните части, изглежда, че идеите на разработчиците започнаха бавно да свършват и Sniper Elite 2-3 игри можеха, честно казано, да се отегчат бързо.

Но този път всичко се оказа просто наред. Sniper Elite 4 не е просто поредното продължение на това, което бяха предишните две игри. Този път много неща бяха подобрени, добавени, преработени и за щастие няма да ви се налага да скучаете.

Разбира се, отлично е, че бунтът успя да събере смелост и по някакъв начин да разнообрази проекта си. Но все още съществува един проблем - това е техническата страна на играта. Въпреки че не бива да я обвинявате, защото лошите технически показатели вече са утвърдена тенденция за много съвременни видео игри, което, натъжава, разбира се.

Ако отидете например на форума на Steam, ще видите множество различни съобщения за технически проблеми: сривове, закъснения, грешки, проблеми със SLI, нисък FPS, проблеми със звука и т.н. Като цяло класика. Разбира се, всеки иска да играе Sniper Elite 4 и ние ще ви помогнем в това.

Тази статия ще ви помогне да се отървете от тези досадни проблеми и спокойно да започнете или да продължите да играете Sniper Elite 4. Въпреки това, както винаги, нека първо се запознаем със системните изисквания за играта. Напредъкът не стои неподвижно и проблемите могат да възникнат просто от факта, че вашият компютър не е в състояние да "издърпа" играчката.

Минимални системни изисквания

  • ОС: 64-битов Windows 7, 64-битов Windows 8.1 или 64-битов Windows 10
  • Процесор: Intel CPU Core i3-2100 или еквивалент AMD
  • RAM: 4 GB RAM
  • Видеокарта: AMD Radeon HD 7870 (2GB) или NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB)

Препоръчителни системни изисквания

  • ОС: 64-битов Windows 7, 64-битов Windows 8.1 или 64-битов Windows 10
  • Процесор: Intel CPU Core i7-3770 или AMD еквивалент
  • RAM: 8 GB RAM
  • Видеокарта: Nvidia GPU GeForce GTX 970 / AMD GPU Radeon RX 480

Чудесно, убедени сте, че вашият компютър е в състояние да работи със Sniper Elite 4 и искате да започнете да отстранявате различни проблеми. Тогава нека да се справим с проблемите и техните решения.

Ръководство за решаване на проблеми и грешки Sniper Elite 4

Sniper Elite 4 не се зарежда

Тук е трудно да се посъветва нещо. Можете да опитате да промените региона за изтегляне в настройките на Steam. Ако изтеглянето все още не иска да продължи, опитайте да промените региона, докато намерите този, върху който изтеглянето се възобновява. Понякога това е случаят със Steam и това не е нещо ново.

Sniper Elite 4 снася

Първо, струва си да инсталирате най-новите драйвери за вашата видеокарта. В този момент драйверите за играта трябваше да бъдат пуснати. Второ, има мнение, че вертикалната синхронизация в играта просто убива цялото представяне. Опитайте да го деактивирате.

Sniper Elite 4 проблеми със SLI

Ако имате проблеми с SLI в играта, тогава, както в предишния параграф, опитайте да инсталирате най-новите драйвери за вашата видеокарта. Много проблеми се решават с обикновена актуализация на драйверите и този проблем не е изключение.

Sniper Elite 4 DirectX Грешка

Този проблем е почти вкоренен в предишния параграф. Много играчи съобщават, че играта се срива при работа на DirectX 12 във връзка със SLI. Ако актуализацията на драйвери не ви помогна, тогава, за съжаление, единственото, което можете да направите, е да стартирате Sniper Elite 4 на една видеокарта в Direct 12. Ако тя не работи с 12-та, опитайте да стартирате на DirectX 11.

Sniper Elite 4 пуска звук

Влизайки в играта, може би сте забелязали, че звукът може да се напука или да се напука. Понякога е леко забележимо, но все пак е доста досадно. За да се отървете от изоставащия звук, опитайте да изключите реверберацията в стартовия панел за игри. Това трябва да помогне.

Sniper Elite 4 не стартира

В този случай можете да посъветвате стартирането на играта в режим на съвместимост за някаква друга система, както и да стартирате играта от името на администратора. И още нещо: ако играта не иска да работи на DirectX 12, опитайте се да я стартирате на DirectX 11.

Поддръжка на Sniper Elite 4 DirectX 10

За всички онези хора, които се опитват да стартират играта на карти с поддръжка на DirectX 10, не се опитвайте да го правите. Играта не поддържа DirectX 10. Както и да е, към днешна дата почти всички AAA игри са отказали да използват DirectX9 и DirectX 10. Така че, ако искате да продължите да играете съвременни игри, тогава е време да закупите видеокарта, която поддържа DirectX 11, и това е минимум.

Интересни Статии