Ръководство за персонализиране и превключване на камерите в небето на никого

В края на юли бе пусната глобална актуализация, наречена „Напред“. Сред нововъведенията: много промени в механиката на играта, добавяне на няколко интересни геймплей функции. Основната иновация беше мултиплейър. Наистина работи и без особени недостатъци и пропуски. С въвеждането на мултиплейър режим в No Man's Sky почти всички играчи се интересуват от промяна на външния вид на своя герой. Персонализацията е доста проста, дори не е нужно да играете стотици часове.

Как да промените външния вид, външния вид в No Man's Sky?

Веднага след ремонта на собствен кораб, имате възможност да отидете до всяко кътче от космоса. За да промените външния вид, трябва да летите до космическа станция (без значение коя). Тук можете да промените външния вид. Космическите станции се показват веднага след началото на пътуването (отпътуване извън планетата).

Как да намерите място за промяна на външния вид:

  1. След като завършите докинга, трябва да обърнете гръб към кораба.
  2. Тръгнете по левите стълби до далечния ъгъл на стаята.
  3. Станцията за промяна на външния вид се забелязва, забележимо е отдалеч. Трябва да отидете при нея и да отидете в секцията за настройки на героите.
  4. Редакторът предлага няколко опции за промяна на външния вид (всяко състезание има свои костюми). Повечето от елементите на костюма са достъпни за редактиране.

Как да промените изгледа на камерата на първо или трето лице?

Тук всичко е съвсем просто:

  1. Трябва да извикате бързото меню с помощта на бутона X в компютърната версия на играта (ако оформлението не се е променило).
  2. След това натиснете бутона Q и стигнете до секцията "Инструменти".
  3. В раздела е опцията "Switch camera".

Камерата от първо лице вече е активирана. Можете да отидете в менюто, докато сте в самолета по време на полета.

Интересни Статии