Ръководство за легендите на Apex за 19 оръжия

Оръжията в Apex Legends са разпръснати из многобройните сгради, структури и капсули в играта. Победата и поражението в мач директно зависят от правилния избор на оръжия.

В Apex Legends има много оръжия и всички те имат научнофантастичен модел и имена. Трудно е да се определи кое от всички оръжия е най-подходящо за определен стил на игра. Само като вземете първото оръжие, което получите, можете да изпаднете в инциденти. Например, пушка е безполезна на голямо разстояние (и не много близо на близко разстояние), а снайперската пушка не се показва добре наблизо. Трудно е да опитате оръжия, защото ако започнете да стреляте, за да проверите типа оръжие, вероятно ще станете жертва.

Тук сме, за да ви представим пълния списък с оръжия в играта, всички видове боеприпаси, приложения и техните щети. Седнете и започнете.

По-добри оръжия в Apex Legends

Разбира се, за всеки свой, всичко зависи от личните предпочитания и стила на водене на война. Независимо от това, във всяка група има най-доброто оръжие, което е най-подходящо за бой на далечни и близки разстояния.

Ето списък на някои от най-добрите оръжия:

 • Робът е универсално оръжие, наподобяващо магнум. При удара в тялото нанася 45 щети, а ударите в главата отнемат 90 живота. Важно предимство на оръжието е неговата висока точност на огъня и способността да води насочен огън дори при стрелба от бедрата. Оръжието не се нуждае от маса от допълнителни компоненти за удобна употреба. Това е отлично вторично оръжие. Подходящ за всички разстояния. Ще има голям късмет, ако успеете да намерите това оръжие в самото начало на играта;
 • Карабината R-301 е най-добрата щурмова пушка. Въпреки ниските щети на изстрел, тя има най-контролируемото отдръпване в играта. Без много трудности можете да влезете в главата на разстояние 300 метра. С двоен мерник оръжието става универсално както за близък, така и за дълъг обсег;
 • M600 Spitfire е пожароустойчив. Първите изстрели създават най-голяма възвръщаемост, но след това контролирането на оръжието вече е доста лесно. Ударите в торса отнемат 20 единици живот, а в главата - 40. Благодарение на лесно контролирания спрей, можете да разложите цял отряд с добро оборудване в един магазин. Въпреки че LMG на Devotion нанася повече щети на целта, той използва сравнително редки енергийни боеприпаси и изисква използването на златен турбокомпресор. M600 Spitfire използва тежки боеприпаси, поради което е универсално оръжие в тази категория;
 • R99 има наистина висока степен на пожар. Това оръжие може да изпразни склад за боеприпаси за 18 само за 1 секунда. Само Meadow Damage е по-нисък от LMG на Devotion (който изисква турбокомпресор и практически не стреля от тазобедрената става). Вярно е, че е доста трудно да следите целта, така че има много пропуски. Това е идеално оръжие за близък бой, подходящо за всеки, който е овладял S-образната форма на отстъпване;
 • Миротворецът и EVA-8 са добър плячката. EVA прави малки щети - 7 в тялото и 10 в главата, а Peacemaker - 10 в тялото и 15 в главата. И двамата заслужават да бъдат в арсенала на играчите. Основното предимство на Миротворците е способността да се спре врага с един изстрел, както и добри щети на средно разстояние. EVA е добър за лесна употреба.

Щурмови пушки

В играта има 4 разновидности.

Карабинер R-301

Абсолютно автоматизирана щурмова пушка е проектирана за бързо стрелба. Справя се добре с единични изстрели на дълги разстояния. Много точно оръжие с прост профил за откат: първо нагоре, след това леко изместено вдясно. Магазинът има 18 кръга.

особеностстойност
щета14 към тялото и 28 към главата
бакшишПазарувайте, оптика, дупе и цев
боеприпасисветлина

хаос

Това е щурмова пушка, използваща енергийни боеприпаси. Отнема много време, за да стартирате първата касета (половин секунда). Havoc е първото оръжие с две приставки. Турбокомпресорът помага да се премахне първоначалното забавяне при стрелба за половин секунда, това увеличава шансовете да убиеш противник един на един. Второто приложение - превключвателят на режима, помага да промените режима на снимане. Има режим с един изстрел (за насочени снимки), който изразходва 5 рунда.

особеностстойност
щета18 към тялото и 36 към главата
бакшишСтандартен + превключвател на режима и турбокомпресор
боеприпасиенергия

VK-47 Flatline

Автоматизирана пушка, която е много по-мощна от R-301, но има по-голямо въздействие. Също така има превключвател на режимите на снимане. Магазинът побира 20 куршума.

особеностстойност
щета16 към тялото и 32 към главата
бакшишстандарт
боеприпаситежък

бучиниш

Щурмова пушка, стреляща от изстрел от три патрона. Има малък отстъпление по време на всеки изстрел. Поддържа преминаване към един режим на снимане. Нанася 36 щети при удар в главата, което го прави една от най-мощните щурмови пушки в околната среда.

особеностстойност
щета18 към тялото и 36 към главата
бакшишстандарт
боеприпаситежък

Автоматични пушки

Тази категория е представена от три вида оръжия.

R-99 SMG

Характеризира се с бърз огън, но малък DPS. Магазинът съдържа 18 черупки.

особеностстойност
щета12 към тялото и 18 към главата
бакшишстандарт
боеприпасисветлина

shiftworker

Пълна автоматизация в пистолет с двойна цев с впечатляващ боеприпас от 16 патрона. Има слаб отстъпление нагоре.

особеностстойност
щета13 към тялото и 19 към главата
бакшишстандарт
боеприпасисветлина

копой

Пожари в малки изблици от 5 боеприпаси наведнъж. Магазинът има 20 куршума. Поддържа настройката на превключвателя на режим огън за стрелба в автоматичен режим. Силно напомня на P90.

особеностстойност
щета13 към тялото и 19 към главата
бакшишСтандартен ключ + режим
боеприпаситежък

пистолети

Има 3 вида пистолети за избор.

RE-45 (автоматично)

Автоматичен пистолет с висока степен на пожар, но с малко щети. Има вертикално разпространение, което отива леко вдясно. Магазинът има 15 кръга.

особеностстойност
щета11 към тялото и 16 към главата
бакшишстандарт
боеприпасисветлина

P2020

Лесен за управление пистолет с 10 патрона. По време на стрелба, той практически не произвежда отдръпване. Това е идеално оръжие за довършване или елиминиране на противниците в началния етап на играта.

особеностстойност
щета14 към тялото и 21 към главата
бакшишОптика, магазин
боеприпасисветлина

задвижване

Това е магнитно изстрелване върху един патрон и причинява големи щети. Поражението в главата отнема 90 щети - това са най-високите характеристики в групата. Недостатъците му са ниската му степен на пожар и силната отдалеченост. След изстрела трябва да изчакате гледката да се върне в първоначалното си положение. След инсталирането на трошачката за черепи щетите по главата ще се увеличат още повече.

особеностстойност
щета45 към тялото и 90 към главата
бакшишОптика, магазин, трошачка за черепи
боеприпаситежък

Картечници

Apex Legends има само 2 картечници.

преданост

Стреля енергийни боеприпаси. Позволява ви да пръскате върху противниците, поради скоростта на огъня и просторен магазин. Този модел има силен откат, моделът е насочен нагоре и вляво. След инсталиране на турбокомпресор, отклонението намалява и изпичането става лесно контролирано. Един магазин съдържа 44 патрона.

особеностстойност
щета17 към тялото и 34 към главата
бакшишДупе, оптика, турбокомпресор
боеприпасиенергия

избухлив човек

Абсолютно автоматична картечница, стреляща по тежки боеприпаси. Нанася доста големи щети, повече от преданост, но по-ниски от него по степен на пожар. Модел на възстановяване: нагоре, след това наляво и в края - надясно.

особеностстойност
щета20 към тялото и 40 към главата
бакшишстандарт
боеприпаситежък

Снайперски пушки

Играта има 3 снайперски пушки.

Скаут G7

Това е изключителна пушка, стреляща с леки боеприпаси. Вярно е, че поради това нанася най-малко щети в този сегмент. Изстрелът с глава отнема 60 живота. Боеприпасите включват 10 патрона. На дисплея на гърба има компас, показващ текущото местоположение.

особеностстойност
щета20 към тялото и 40 към главата
бакшишстандарт
боеприпасисветлина

Дълъг лък

Полуавтоматична снайперска пушка с много бавна скорост на огън. Степента на пожар е значително по-ниска от предишния модел, но вместо този недостатък се характеризира с големи щети. Използва тежки боеприпаси. След като се екипира с череп, той нанася допълнителни щети, ако удари главата.

особеностстойност
щета55 към тялото и 110 към главата
бакшишСтандарт, череп
боеприпаситежък

Троен ефект

Снайперска пушка с енергийни боеприпаси. Характерната му особеност е изстрел едновременно с три рунда. Разпръскването на касетите става хоризонтално, въпреки че е малко. След инсталиране на точността на дросела, дисперсията на касетите значително намалява. Степента на огън е подобна на Longbow, но като цяло пушката нанася повече щети. На практика поради разсейването се получава по-малко DMG. В един клип 15 кръга, което е достатъчно за 5 изстрела.

особеностстойност
щета23 (за един изстрел 69) в корпуса и 46 (при удар от три патрона 138) в главата
бакшишОбщ и прецизен индуктор (за увеличаване на точността)
боеприпасиенергия

пушки

Играта има 2 пълни пушки и 1 пушка.

EVA-8 Auto

Автоматична пушка с барабанен патрон. Има стабилна степен на пожар. В даден момент произвежда 9 кръга. Моделът за отстъпване е леко нагоре и вляво.

особеностстойност
щета7 (63 при пълно ударение) в тялото и 10 (90 на патрон) в главата
бакшишПазаруване и оптика
боеприпасиизстрел

миротворец

Характеризира се с най-бавната стрелба от всички. Това изисква презареждане с всеки изстрел. В даден момент той освобождава 11 фракции, моделът на тяхното разпределение наподобява формата на звезда. Разпръскването може да се намали с дросела. След прикрепването му става възможно презареждането в процеса на прицелване. По време на изстрела фракцията лети много по-отблизо, отколкото без допълнително оборудване. В сравнение с предишна пушка, тя няма предимства, освен прецизна дроселна клапа и големи еднократни повреди. В същото време EVA нанася повече щети.

особеностстойност
щета10 (110 от патрона) в тялото и 15 (165 от патрона) в главата
бакшишМагазин, оптика, газ
боеприпасиизстрел

Мозамбик

Компютърът за игри е много подиграван от пистолета и се нарича най-лошият му. Това е тройна цевна пушка. Той снима триъгълник и презарежда след всеки изстрел.

особеностстойност
щета15 (45, ако са напълно ударени) в тялото и 22 (66 за патрон) в главата
бакшишОптика и магазин
боеприпасиизстрел

Легендарно оръжие Apex Legends

Играта има 2 специални златни оръжия, които са изключително трудни за получаване. Не можете да намерите подходящи боеприпаси, тъй като конвенционалните патрони не са подходящи. Трябва да се задоволяваме с тези касети, които се доставят с комплекта.

дог

Тази полуавтоматична пушка е най-мощното оръжие в играта. Нанася най-големи щети в случай на удар от всички патрони. В даден момент, произвежда 8 фракции, които нанасят 18 щети, докато удрят тялото.

особеностстойност
щета18 (144 на изстрел) в корпуса и 36 (288, когато всички патрони ударят) в главата
бакшишне
боеприпасиЛегендарни касети (те не могат да бъдат презаредени)

Kraber

Уникална снайперска пушка веднага идва с променлива оптика, която ви позволява да превключите увеличението от x6 на x10 и обратно. Попълването на боеприпасите става след всеки изстрел, а презареждането - след 4 изстрела. Магазинът има само 12 кръга.

особеностстойност
щета125 към тялото и 250 към главата
бакшишне
боеприпасилегендарен

прикачени файлове

Перки, прикачени файлове или приставки са специални компоненти на оръжие, които му дават определени бонуси. Те помагат за намаляване на отдръпването след изстрел или увеличаване на щетите от влизане в главата.

В играта има 5 вида шарнирни компоненти:

 • Цевта намалява отдалечаването по време на стрелба. Има различни видове за щурмови и снайперски пушки;
 • Пазаруване се случва: за пушки и пушки. Увеличава капацитета на магазина, намалява времето за презареждане. Що се отнася до пушките, вместо да разширят капацитета на патрона, те увеличават скоростта на пожар;
 • Оптиката може да бъде инсталирана на почти всички видове оръжия. x2-x4 е подходящ за повечето оръжия, с изключение на лебедките и пистолетите. Всички прицели от x6 могат да бъдат монтирани само на снайперски пушки. Легендарните гледки показват позицията на противниците в дима;
 • Butt. Нейната задача: да увеличи скоростта на прицелване и да намали силата на отдалечаване;
 • Уникални усилватели, които са подходящи за определен тип оръжие. Те осигуряват специални надстройки за отделни оръжия. Има 4 от тях, но най-полезните са турбо зарядно устройство и устройство за превключване на режимите на снимане:
  • Турбо зарядното устройство намалява времето преди изстрелване с Devotion;
  • Превключвателят поставя Snoop в автоматичен режим на снимане;
  • Прецизният чок намалява количеството на дисперсия на патроните в Peacemaker и Triple Effect. След инсталирането, той помага да заредите точно по време на прицелването;
  • Изрязването чрез „Череп“ увеличава щетите в случай на удари в главата от роб или дълга коса.

Освен това почти всички инвестиции се различават в нивата на рядкост. Първото най-просто ниво е бяло. Четвъртото е най-доброто ниво, подчертано в злато. Вярно е, че режещият "Череп" винаги има трето ниво (лилав) цвят. Класическата оптика HCOG винаги се намира в бяло. Всички останали компоненти се различават по ниво, с всяко увеличаване на рядкостта характеристиките на оръжието се подобряват.

Интересни Статии