Ръководство за изтегляне, инсталиране и използване на Dumpper Wi-Fi

Забравили ли сте някога вашата парола за Wi-Fi? Разбира се, това се случи на всеки от нас. Но какво ще стане, ако ви кажем, че с помощта на специален софтуер можете да възстановите паролата си? Точно така, в днешната статия ще разгледаме по-отблизо програма като Dumpper Wi-Fi.

Какво е Wi-Fi самосвал?

Dumpper Wi-Fi е малка помощна програма, с която потребителят може да избере парола от безжична мрежа. Може би тази помощна програма ще бъде полезна в два случая: когато загубите паролата от Wi-Fi или проверите за уязвимости в защитата на безжичната мрежа.

Къде да изтеглите и как да инсталирате?

Струва си да се отбележи, че ако възнамерявате да внедрите някой от горните сценарии, тогава ще трябва да изтеглите програма като JumpStart и да я използвате съвместно с Dumpper Wi-Fi. JumpStart също е изключително малка програма, чиято задача е да получи достъп до Wi-Fi мрежи чрез пин-код на рутера. Между другото, ако не знаете пин кода, след това правилно проверете тялото на вашия рутер.

Така че, следвайте тази връзка и изтеглете архива, наречен wifi.zip на вашия компютър. След това трябва да разархивирате папки и файлове от този архив на всяко място, удобно за вас. Например, да го оставим на работния плот. След като разархивирате изтегления архив, отидете в папката с програмата JumpStart и щракнете двукратно върху файла Setup.exe, за да стартирате инсталатора.

След като инсталирате JumpStart, върнете се към предишната папка и стартирайте Dumpper.exe файла. Ако по време на стартиране получите грешка на екрана, тогава трябва да стартирате този файл от името на администратора. За да направите това, щракнете с десния бутон върху файла Dumpper.exe и изберете "Стартирай като администратор".

Как да използвате Dumpper Wi-Fi и JumpStart?

Веднага след като файлът се стартира, ще видите доста компактен прозорец на Dumpper Wi-Fi програмата. Просто искам да предупредя, че програмата не е на руски или дори на английски, а на испански, но не е трудно да я използва без познаване на езика. В прозореца отидете на раздела „Redes“ и кликнете върху бутона „Scan“, така че програмата да започне процеса на сканиране на наличния Wi-Fi.

Разбира се, тя ще може да ги намери само ако сте включили вашия Wi-Fi адаптер на лаптопа или имате такъв на вашия настолен компютър. Не се опитвате да използвате Dumpper Wi-Fi без съответния адаптер, нали?

След като сканирането приключи, намерете необходимата безжична мрежа в списъка и отидете на раздела Wps. Тук ще трябва да поставите отметка до опцията „Todas las redes“ и в полето „Ruta“ да посочите директорията, в която е разположен инсталиран по-рано JumpStart (но той е удобен).

След като се уверите, че сте направили всичко правилно, кликнете върху бутона „Iniciar JumpStart“. След натискане на бутона, пред вас трябва да се отвори помощната програма JumpStart, в която ще бъде посочена паролата за избраната Wi-Fi безжична мрежа. Както можете да видите, използването на Dumpper Wi-Fi + JumpStart пакет е доста просто и най-важното бързо.

Интересни Статии