Ръководство за Cuphead: Откриване на постиженията на Pacifist

Изглежда, че Cuphead е хитър представител на жанра Shoot 'em up, в който, правилно, трябва да бягате, да стреляте по врагове и да избягвате техните атаки. Ако обаче погледнете раздела за постиженията на тази игра на Steam, там ще намерите едно интересно постижение, наречено Pacifist, което може да бъде отворено за завършване на всички нива на Run и gun ... без да убивате никого.

Съгласете се, доста трудна задача, предвид факта, че Cuphead вече се смята за една от най-трудните видеоигри тази година. Доста шумно изявление, но огромен брой хора по света ще се съгласят с него. Така че в това ръководство ще ви кажем как да откриете толкова трудно постижение в Cuphead като Pacifist.

Как да отворя постижението на Pacifist?

За да победите постижението на Pacifist, не трябва да убивате противници - това е правилно. Въпреки това, можете да стреляте по тях, докато те имат малко парче здраве. Освен това можете да елиминирате врага, като използвате обичайния париран (очевидно, това не се счита за убийство). Ако завършите нивото при тези три условия, в края на краищата ще получите оценка „P” - най-високата оценка, която може да бъде получена на нива Run и gun.

Както разбирате, нокаутирането на това постижение е невероятно трудна задача, изпълнението на която ще изисква, може би, огромно количество време и най-важното - много нервни клетки. Въпреки това, след като победи Тиффиста в Cuphead, можете да говорите за това с други играчи ... и те едва ли ще ви повярват.

След като нокаутирате Пасифиста, определено трябва да отидете до Костенурката на кея в Световния №3. Говорете с Turtle и ще имате достъп до няколко филтъра за играта: черно-бял видео филтър и винтидж аудио филтър, които напълно променят звука на Cuphead. Така че, ако искате да добавите Cuphead още по-автентични анимации от 30-те, тогава постижението на Pacifist е за вас.

Интересни Статии