Ръководство за Cuphead: Най-добри оръжия и способности

Можете да намерите тонове оръжия и способности в Cuphead. За да определите степента на полезност на оръжие или способност, ще трябва да отделите много време. В това ръководство за Cuphead ще ви разкажем за оръжията и способностите, които ще ви бъдат достъпни, в каква ситуация си струва да ги вземете и в коя не си струва.

Най-доброто оръжие в Cuphead

плюкало

Peashooter ви позволява да изчиствате нивата с относителна лекота и ще подхожда на идеалисти, които трябва да завършат нивата без допълнителна помощ. EX Mega Blast също е доста добро допълнение към този пистолет.

зареждане

Това оръжие прави добър опит да бъде едно от най-добрите оръдия в Cuphead. Тя може да причини огромно количество щети и да убие босовете много по-бързо от другите средства за атака. Ако натиснете бутона за атака и изчакате пълно зареждане на оръжия, можете да нанесете максимални щети.

преследвач

Този пистолет е идеален за играчи, които не се интересуват от крайния си резултат за преминатото ниво. Не е нужно да се стремите, защото Chaser ще направи всичко за вас. Отрицателната страна на този пистолет е, че не нанася толкова големи щети. Ако сте достатъчно търпеливи, Chaser ще свърши цялата мръсна работа за вас.

разпространение

Spread е оръжието, от което ще се нуждаете, ако искате да се отървете от голям брой противници на малък обсег. Изключително голяма щета е силата на това оръжие. Ако видите куп противници, групирани на едно място, тогава Spread ще може да ги елиминира всички наведнъж. Имайте предвид обаче, че Spread има много малък обхват и това може да бъде много проблематично.

Топ способности в Cuphead

сърце

Ако не можете да преминете през нивата, тогава тази отвара ще ви помогне. Сърцето е способност, която буквално ще ви даде допълнително сърце, за да ви е по-лесно да оцелеете по време на някое от състезанията или битката с шефа. Сърцето обаче има един минус и се състои в намаляване на щетите, които причинявате. Купил допълнително сърце, може да сте и ще умрете по-малко, тогава преминаването на нивото може да отнеме много повече време.

Димна бомба

Тази способност е истински Свещен Граал за всички играчи на Cuphead. Превръща тирето (или укриването) в тире на неуязвимост. Това означава, че вашият герой буквално ще изчезне по време на тирето, като по този начин няма да нанесе никакви щети от околната среда. Можете лесно да се движите през бариерите на противниците с Smoke Bomb без проблеми. Освен всичко друго, тази способност е идеална за битки с босове.

П. захар

В играта има определени шефове, които ще изискват от вас да парирате атаки, за да ги победите. Освен това на някои противници е доста трудно да се парират и не е лесно да ги игнорираме. P. Sugar е много полезна способност, която ще ви позволи автоматично да се откажете от първия контакт с розов предмет или атака. Съгласете се, това може да бъде буквално спасителна линия.

Интересни Статии