Ръководство за чест: Престиж и репутация

За Honor вече успя да изгради голяма репутация сред игровата общност. За честта е доста интересен халат от страхотни идеи, които за щастие бяха добре реализирани и включени в цялостния геймплей на играта. Например, играта има великолепна и наистина уникална меле система, в която можете да контролирате героя си почти напълно: избиране на посоката на удари, ролки, блокове, избягване, хвърляния, париране, финиширане, твърд пробив и т.н.

В играта обаче има две механици, които не бяха разбрани от доста. Те се наричат ​​Системи на престиж и репутация. Така че много играчи не разбраха защо са необходими тези системи, нива и точки. Нека да разберем какви са тези интересни механици в For Honor.

Първо, нека разгледаме какво представлява Престиж. И представлява, просто казано, простите нива на вашето изравняване. Има 20 такива нива. Това е доста лесно да се надстрои и вероятно вече сте загубили как да го направите. Не? За да изпомпвате Prestige, просто трябва да завършите възможно най-много задачи в играта, да поръчате, да използвате различни герои, да откриете нови неща за вашите герои и други подобни. Като цяло направете всичко, което играта ви предлага и ще повишите нивото си на Prestige.

Изглежда, че има нива и всичко е просто, но не беше там. В „За чест“ има и друга „скала“ - Репутация. Тя изпълнява малко по-различна роля в играта. Нека да разгледаме и нея. Всъщност Репутацията съчетава два аспекта: социален и практически.

Социалният аспект е да изградите Репутация, която буквално ще показва вашето игрово преживяване пред други играчи. Виждайки вашето ниво на репутация, други играчи ще знаят колко сте опитен играч и дали да разчитат на вас. Например, когато видите играч с ниска репутация във вашия отбор, ще знаете, че трябва да останете близо до него и да помогнете, ако е необходимо.

На следващо място, да преминем към практическия аспект. Помпаш акаунта си, отваряш много gizmos за своите герои и други подобни. Щом достигнете Prestige Level 20, на следващото ниво ще получите не още един Prestige, а Репутационна точка. С увеличаването на „Престиж точки“ постепенно откривате непристъпно оборудване и увеличавате шанса да намерите по-ценни предмети.

И още нещо - не можете да спрете този процес, дори ако наистина искате. Всичко е автоматизирано и когато достигнете ниво 21 Prestige, ще получите 1 Репутационна точка. Следователно ще имате 21 Престиж и 1 Репутационна точка. При достигане на 21 Престиж отново ще има 2-ра Репутационна точка и т.н.

Между другото, тази концепция не се използва за първи път. Например, можете да наблюдавате подобна система в свободна игра като Warframe. Може би процесът е доста дълъг, но съвсем честен за получаване на ново оборудване в For Honor.

Освен това, ако не можете да изчакате да помпате възможно най-бързо, тогава можете да придобиете опит Ускорители за себе си. Те просто поставят по-голям фактор върху придобития опит, т.е. Ще го получите в много по-големи количества.

Интересни Статии