Ръководство за бързото производство на еридий в Borderland 3

Играчът няма да може да се включи в умишлената ферма на еридиум, докато не завърши първата част от сюжета на Borderlands 3. Току-що започна да минава тази прекрасна играчка? След това се подгответе за малките спойлери относно това, което се случва в играта. Нищо сериозно, но все пак. Така че не е възможно да се получи аридий преди почистване на първото съхранение в десета глава. Разбира се, той случайно ще изпадне, когато убива противници тук и там, но за „добър“ живот това очевидно няма да е достатъчно.

Тъй като оръжията, които могат да бъдат закупени за еридий, са по-мощни, има смисъл да се каже как да се извлече този ценен материал. Най-добрият начин да извлечете еридий от вас ще бъде предоставен по-близо до десетата глава. След като унищожите охраната и почистите Сейфа, ще получите специален артефакт. С него можете да разбивате кристали в близък бой и да получавате еридий за това. Съберете кристали от еридиум от съхраненията, излезте от играта и рестартирайте последния запис.

В резултат на това ще бъдете на последната контролна точка. Тук няма да има шефове, но сандъците с еридий ще се появят отново. За всеки такъв пасаж ще бъде възможно да се съберат няколкостотин единици от този скъпоценен материал. Като цяло, най-класическата селскостопанска видео игра. Бъдете готови да прекарате много време, правейки едни и същи неща. Щом имате достатъчно количество еридий в джобовете си, преминете към историята.

Интересни Статии