Ръководство Steel Division Normandy 44: решения за грешки, сривове, проблеми в Windows 7 и повече

Днес, 23 май 2017 г., на виртуалните рафтове на дигиталния магазин на Steam беше пусната тактическа стратегия в реално време, наречена Steel Division Normandy 44. Ако погледнете в момента рецензиите на Steam за тази игра, ще разберете, че проектът се справя добре.

Въпреки това, Steel Division Normandy 44 от Eugen Systems, известен с доста добрия си RTS, все още има редица недостатъци. Разбира се, говорим за проблеми с техническите компоненти, от които няма толкова много, за щастие.

Играчите са изправени пред различни сривове, бъгове, проблеми с режима на SLI и други проблеми, които просто им пречат да се наслаждават на играта, а някои дори предотвратяват старта на Steel Division Normandy 44.

В тази статия сме събрали няколко метода, които могат да ви помогнат в трудната ви ситуация с играта. Както във всички останали статии, обаче, препоръчваме да се запознаете със системните изисквания за тази стратегия. Този жанр никога не е бил особено взискателен към изчислителната мощ (въпреки че има изключения), но времето не стои неподвижно, като този жанр.

Минимални системни изисквания

 • ОС: 64-битов Windows 10 / 8.1 / 7 със Service Pack 1
 • Процесор: Intel Core i3-2100 (3.1 GHz) или еквивалент
 • RAM: 3 GB RAM
 • Видеокарта: 1 GB AMD 5570 или nVidia 450
 • DirectX: Версия 11
 • Мрежа: широколентова интернет връзка
 • Дисково пространство: 32 GB
 • Звукова карта: DirectX съвместим

Препоръчителни системни изисквания

 • ОС: 64-битов Windows 10 / 8.1 / 7 със Service Pack 1
 • Процесор: Intel i5-2300 или еквивалент
 • RAM: 4 GB RAM
 • Видеокарта: 2 GB AMD 7970 или nVidia 770 или по-нова
 • DirectX: Версия 11
 • Мрежа: широколентова интернет връзка
 • Дисково пространство: 32 GB
 • Звукова карта: DirectX съвместим

Както можете да видите, системните изисквания на Steel Division Normandy 44 са доста ниски, с изключение на, може би, видеокарта за максимални настройки. Ако сте убедени, че вашият компютър отговаря поне на минималните системни изисквания, тогава нека преминем към самите методи за решаване на проблеми с играта.

Методи за решаване на проблеми със стоманена дивизия Нормандия 44

Steel Division Normandy 44 се срива след избиране на автоматични настройки

Ако изберете техния автоматичен избор в графичните ви настройки, тогава вашето копие на играта може просто да излети. Всъщност това не е необходимо за лечение. Всичко, което трябва да се направи в този случай, е да затворим Steel Division Normandy 44 чрез диспечера на задачите (вероятно все още ще работи дори и след заминаването). След това стартирайте играта отново и не потвърждавайте настройките според последната промяна. Ако полетът се повтори, направете всичко описано по-горе и след това сами задайте своите графични настройки. За останалото просто трябва да изчакате пластира от разработчиците, който определено ще последва скоро.

Steel Division Normandy 44 се срива след промяна на графичните настройки

В допълнение към катастрофата на играта, след като изберете автоматични настройки, можете също да се спънете в катастрофата на играта, дори след като промените сами графичните настройки. За да разрешите този проблем, можете да опитате три решения.

Решение № 1:

Този проблем може да възникне поради играта в режим на цял екран. Трябва да превключите играта в друг режим. За да направите това, направете

 • Отидете в директорията C: \ Потребители \ USERNAME \ Запазени игри \ EugenSystems \ SteelDivision и отворете файла Option.ini.
 • Намерете реда WindowFormStyle = 1 и променете стойността му на 2 .
 • Запазете конфигурационния файл и стартирайте играта отново.

Решение № 2:

За да предотвратите срив на играта ви, можете да опитате да променяте графичните настройки една по една. Също така, не променяйте стойностите за качество на шейдъра и повърхностна разделителна способност.

Решение № 3

 • Стартирайте играта.
 • Затворете играта (това ще създаде последната версия на конфигурационния файл).
 • Пуснете играта отново.
 • Отидете в настройките на играта и изключете „Хардуерно ускорение“ в настройките и приложете промяната. След това играта може да се срине.
 • Копирайте съдържанието на „Option.ini“, създайте файла „LastKnowGoodOptions.ini“ и поставете копираните стойности там.
 • Запазете файла и започнете да играете тихо.

Steel Division Normandy 44 не се стартира / срива на Windows 7

Потребителите на операционни системи Windows 7 ще срещнат особено очевидни проблеми. За тези играчи играта ще се срине често или изобщо няма да започне. Ако сте собственик на Windows 7, тогава можете да следвате тази връзка и да изтеглите Service Pack 1 (SP1) за вашата ОС, тъй като играта няма да работи без тази актуализация.

Проблеми със SLI / Crossfire при игра на Steel Division Normandy 44

За съжаление, ако имате някакви проблеми, докато играете в режим SLI / Crossfire, тогава ще трябва да играете само на една видеокарта. Затова отидете на помощната програма за вашата видеокарта и променете необходимата стойност. Веднага щом направите това, играта трябва да печели както трябва.

Steel Division Normandy 44 не работи на AMD графична карта

Потребителите на AMD отново се оказаха в неизгодна позиция, тъй като играта може просто да не започне или да не работи правилно на видеокарти от тази марка. Както е установено от същите потребители, случаят може да бъде в приложението Raptr Gaming Evolved, което е еквивалент на Nvidia Expirience.

Ако сте инсталирали и стартирали тази помощна програма, опитайте да я изключите и да видите как ще се държи играта след това. Ако резултатът е положителен, имайте предвид, че когато стартирате Steel Division Normandy 44, трябва да деактивирате Raptr Gaming Evolved.

Проблеми със стабилността и свързаността в стоманеното отделение Нормандия 44

В нашия списък следващият проблем ще са проблемите с мрежовата връзка и нейната стабилност. Тук всичко е доста просто. Опитайте да рестартирате копието на играта или рестартирайте компютъра си.

Ако това класическо решение на проблемите не помогна, тогава можете да опитате да разровите правилата за вашата защитна стена на Windows, тъй като може да има правило, което забранява създаването на мрежова връзка в мултиплейъра Steel Division Normandy 44. Ако не можете да намерите такова правило, можете просто деактивирайте защитната стена на Windows.

Интересни Статии