Ръководство петък 13-та игра: как да убие Джейсън?

Много играчи в петък 13-тата Игра продължават да се чудят как все още можете да убиете Джейсън. В момента се знае, че убийството на Джейсън е много възможен сценарий, но играчите ще трябва да се потят много, за да го оживят. Нека разгледаме вече потвърдените начини да убием Джейсън в петък, 13-тата игра.

Как да убиеш Джейсън

Предварителни

  • Женският съветник трябва да се облече с пуловер на майката на Джейсън.
  • Един от съветниците трябва да е мъртъв или да избяга.
  • Атакувайте Джейсън, докато хокейната маска не отлети от него.
  • Обадете се на Томи Джарвис и се уверете, че той има хокейна маска в инвентара си и мачете в ръце.
  • Активирайте пуловер наблизо Джейсън.
  • Зашеметява Джейсън с множество атаки с оръжие.
  • Нека Томи Джарвис си сътрудничи с Джейсън, за да започне копченце, в което спасителят ще нанесе последния удар.

Има няколко начина да оцелеете в лагера на Кристалното езеро, действайки като съветник. Един от тях е силно обезкуражен - убийството на Джейсън. Убиването на тази тема е много трудна задача, така че ще трябва да работите в екип, за да я изпълните. Също така, най-вероятно, няколко играчи ще загинат в процеса на завършване на убийството на Джейсън. Затова се уверете, че вашият екип е готов да работи заедно.

Преди да започнете да превеждате плана си в реалност, трябва да подготвите нещо в самата игра. Първо трябва да намерите къщата на Джейсън, където са останките на майка му. Местоположението на тази къща непрекъснато се променя и не е отбелязано на картата ви (само ако не играете за самия Джейсън). Най-често тази сграда се намира в северната или южната част на картата. След като влезете, отидете до мъртвото тяло на майката на Джейсън и вземете пуловер. Само женски съветник може да използва пуловер. Вземайки пуловер, можете да пристъпите към най-важното - самото убийство на Джейсън.

Най-малко един от играчите трябва да умре или да избяга във вашия отбор, за да се върне в ролята на Томи Джарвис. Ако той не е във вашата игра, Джейсън не може да бъде убит. Щом Томи се появи на картата, тогава започнете системно да атакувате Джейсън, докато хокейната маска не отлети от лицето му. Този процес обаче може да отнеме прилично количество време и счупени оръжия. Имайте предвид, че не можете да атакувате Джейсън, докато той е зашеметен. Всъщност не можете да го атакувате дори в момента, когато той се изправи на крака, след като е зашеметен.

В идеалния случай трябва да започнете да атакувате Джейсън с Томи Джарвис, който ще има единична пушка в ръцете си. Има шанс да намерите втора пушка някъде на картата, но във всяка от тях все още ще има само едно зареждане. Независимо от това, пушката нанася най-много щети, така че е най-добре да започнете с нея, за да свалите маската от лицето на Джейсън възможно най-бързо.

Когато използвате конвенционални оръжия срещу противник, то неизбежно ще се счупи след няколко удара. Всяко оръжие има свои уникални стойности за зашеметяване, повреда и издръжливост. Ако имате няколко играча, тогава им дайте оръжията, които ще нанесат най-много щети, тъй като маската ще излети от лицето на Джейсън точно след причиняване на определени щети. Най-добрите опции за тази цел са пушка, брадва и мачете. Трябва да сте в бойно положение, преди да започне самата битка. За да направите това, натиснете "C" на клавиатурата. По този начин можете да премахнете маската от Джейсън много по-бързо.

Щом Томи Джарвис се появи във вашата игра, получавате пуловер и маската на Джейсън е съборена, Томи трябва да вземе тази маска (ако някой друг го направи, трябва да я изхвърли от Томи, за да може да я вземе) и да намери мачете. Тогава женският съветник с пуловер трябва да се качи до Джейсън и да активира действието на този елемент (клавиш Q). Джейсън ще се опита да атакува съветника, но спре на половината път. В този момент един от играчите трябва да зашемети Джейсън с оръжие с високо зашеметяване. След като Джейсън е зашеметен, Томи Джарвис ще получи възможността да нанесе фатален удар на убиеца.

Маркови убийства

Разработчиците казаха, че Джейсън може да бъде убит, но те също остават верни на същите тези филми от миналото. Някои играчи смятат, че има специални методи за убийство на Джейсън, които повтарят сцени от филми. Ако това е вярно, тогава играчите със сигурност ще намерят тези методи в близко бъдеще. Кой знае, може би точно сега някой вече е намерил нещо интересно по тази тема.

Интересни Статии