Ръководство Hunt Showdown: Съвети за начинаещи ловци

Hunt: Showdown е един от най-новите проекти на Crytek, който в момента е в Early Access on Steam. След като включи някои основни понятия за игри като Left for Dead и Evolve, Hunt: Showdown е идеалният кандидат за игра, в която можете да забавлявате вечерите с приятелите си.

Вие поемате ролята на Ловците, които ще унищожат всякакви чудовища, които живеят в блатистата област Луизиана. Hunt: Showdown е изключително трудна игра: PvP и PvE механиката са преплетени в нея, за да създадат уникален свят на играта, в който постоянно трябва да се тревожите за живота си, за характера си и неговото оборудване.

Така че да, Hunt: Showdown не е лесна игра и начинаещите играчи ще намерят полезно да се запознаят с няколко от неговите аспекти. В това ръководство ще ви разкажем за някои от тях: как да печелите пари и опит, как да намерите и убиете чудовища, как да събирате награди за глави и да бягате от други ловци.

Как да спечелите пари и опит в Hunt: Showdown

Както вече установихме, в Hunt: Showdown играете ролята на един от ловците. Разбира се, можете също да изберете кой от Hunters ще играете в раздела Hunter. Всеки от ловците има свой уникален набор от оръжия и техника. Можете да закупите допълнителни оръжия в раздела „Магазин“. Опитът и парите, които получавате, са необходими за закупуването на оръжия, джаджи и умения.

Най-добрият начин да спечелите опит е, колкото и да е странно, убиването на NPC в света на игрите. Убивайки чудовищни ​​босове и други ловци, можете да получите не само опит, но и купища пари. Целта на играта е да открие и да се справи с различни чудовища през 18 век Луизиана. Между другото, необходимите чудовища, т.е. целите ви могат да бъдат намерени в раздела „Договори“

Намиране и убиване на чудовища в Hunt: Showdown

На картата на играта Hunt: Showdown играчите могат да намерят малки колички, в които можете да попълвате боеприпасите си, които определено ще трябва да убиете чудовищни ​​босове, и то в големи количества. Можете да откриете целите си със специално умение, наречено „Dark Sight“, което може да се активира чрез задържане на бутона „E“.

Щом активирате това умение, визията ви ще се промени: в далечината ще видите синьо сияние, което показва следите, оставени от Monster Boss. Ако следвате тези песни, по един или друг начин ще попаднете на цел от вашия списък на Bounty Hunt.

Звуците, които издавате в играта, имат пряко влияние върху света около вас. Например, вашите снимки могат да информират други враждебни играчи за вашето присъствие. Или някои чудовища могат да реагират на звуците, които издавате, когато се движите през блатата или горите.

Преди да влезете в конфронтация с конкретно чудовище, силно се препоръчва да се запознаете с наличната информация за него, тъй като там можете да намерите някои улики или съвети, които ще ви помогнат в битката. Можете да намерите тази информация в съветите по време на зареждане на играта и в някои менюта.

След като прочетете съветите, ще научите за слабостите на определени шефски чудовища, включително оръжия, към които те са особено уязвими. Някои информации ще се отнасят до ефектите, които ще ви натрупат, след като чудовището нанесе щети за вас, като например количеството отрова във вените ви, кървенето и други подобни. Като цяло, не бъдете мързеливи да прочетете малко!

След като научите чудовището е много важно да разберете кое оръжие нанася най-много щети за кратък период от време. Пушките и мощните револвери са невероятно полезни оръжия в битки с босове. Плюс това си струва да споменем динамичните пулове, които също са в състояние да нанесат прекомерно много щети на противниците.

Забележка: винаги се опитвайте да стигнете до битката с шефа с партньора си. Разбира се, можете да унищожите тези чудовища сами, но това ще бъде изключително трудна задача. Въпреки това, в сътрудничество с друг играч - трудностите се преодоляват много по-лесно. Това е особено вярно за чудовището Boss под формата на паяк: то все още може да бъде опасно дори след изпразване на здравната му скала.

Събиране на наградата за главата и бягство от Ловците в лов: Showdown

И тук разглеждаме втората и по-интересна част от играта Hunt: Showdown: other Hunters. Веднага след като чудовището на шефа елиминирано, Ловците, които са успели да завършат този подвиг, могат да бъдат номинирани за събиране на награди от чудовището.

След като изберете награда, други ловци (в размер на двама играчи) ще бъдат предупредени за това, а също така ще им бъде предоставено вашето местоположение на картата. Те могат да ви проследят с помощта на същото умение Dark Sight, което споменахме по-рано. При вас обаче нещата ще бъдат различни: вместо синьо сияние, над вашето местоположение ще се появят светкавици.

И тук започва играта на котка и мишка: един отбор на ловците трябва да избяга, стигайки до точката на евакуация, докато другият отбор ще проследи първия отбор на ловците. Когато се занимавате с други, истински играчи, се препоръчва да не се лутате на открито, тъй като това ще ви направи изключително лесна мишена.

Освен това през нощта противниците могат да забележат движението ви на лунната светлина, което се отразява от повърхността на водата. Заслужава да се спомене и сигналните светлини, които могат да усложнят задачата на други ловци при вашето прихващане.

Следвайки горните съвети за Hunt: Showdown, можете да станете един от най-квалифицираните ловци на Луизиана. Въпреки това, в тази игра трябва да усъвършенствате личните си умения, както и постоянно да импровизирате.

Интересни Статии