Ръководство Химн: как бързо да се изравните, да вземете чертежи, оръжия и оборудване

Anthem е масивен стрелец с RPG елементи. Тук развитието играе важна роля. За да останете конкурентоспособни, е важно постоянно да развивате своя характер. Нашата статия ще ви помогне бързо да спечелите точки от опит, да надстроите до ниво 30 и да създадете добри оръжия.

Най-добрите начини да получите XP и ниво

Трябва да се разбере, че увеличаването на нивата в Химн е от огромно значение, защото се отразява на количеството налични оръжия. Също така, системата от нива е важна за героя, за да получи по-мощни оръжия. Играта предлага избор от няколко варианта за спечелване на точки от опит. Те се издават за игрова дейност и подвизи (доста труден вариант).

Основният източник на опит е заданието. Струва си преди всичко да изпълните всички мисии на историята. След края на основния сюжет се отваря много добра плячка и докато напредвате, се получават тонове опит. Вие също трябва да инвестирате време за преминаване на договори. Те се предлагат във Fort Tarsis и могат да бъдат поставени на билбордове. Допълнителни източници на точки за опит са: безплатен режим на игра и участие в преминаването на подземията.

Видеото показва бърз начин за достигане на ниво 30 след завършване на режима на историята.

Как да създадете топ съоръжения и оръжия?

Химнът има много обширна занаятчийска система. Разбира се, тази система играе важна роля в процеса на подобряване на оборудването. С помощта на занаятчийството можете да създадете: оръжия, които могат да причинят максимални щети на цели и оборудване с високо ниво на защита. В основата на кораба са 3 критични компонента: оръжейни части, химерна сплав и химерно съединение. Има още 4 материала, които се различават по рядкост по: необичайни, редки, епични и работилници.

За да получите части от оръжието, можете да си купите оръжие и да го разглобите. Друг начин е да се отворят контейнери, тук те отпадат с известен шанс, което зависи от рядкостта на оръжието. Може да се получи химерна сплав заедно със съединение за разрушаване на оборудването на отделни части. Например, за да получите части от копие, трябва да разглобите копието. В зависимост от класа на оръжията отпадат конкретни предмети за изработка.

Дори след събирането на нужното количество занаятчийски материали, ръцете на играча са вързани, докато той не получи рисунка. Те също са разделени на редки, епични и работилници. За да получите скици, трябва да завършите търсенето на фракции и да отворите достъп до символа на Tarsis. Можете също така да участвате в различни събития и изземвания на крепости. След изпълнение на задачите за лоялност на фракцията се отваря достъп до оръжията Сигили, компоненти на боеприпаси, броня, способности и др.

Когато имате всички необходими компоненти и чертеж под ръка, трябва да отидете в ковашката. Ковач ще помогне да се създаде готово оборудване или оръжия.

Интересни Статии