Ръководство Forza Motorsport 7: съвети и трикове за начинаещи състезатели

В това ръководство за начинаещи ездачи ще ви разкажем за някои полезни съвети и трикове, които определено ще ви трябват, когато играете на Forza Motorsport 7, за да станете ненадминат ездач. Няма значение дали сте начинаещ играч или ветеран от серията Forza, в нашето ръководство ще намерите полезни съвети за абсолютно всички. Така че нека започнем.

Съвети и съвети за Forza Motorsport 7

Приемете трите основни философии!

Целият режим на кариера във Forza Motorsport 7 се върти около три основни философии: бързина, адаптивност и разнообразие. Ако можете да станете експерт в тези три аспекта на играта, тогава ще станете най-добрият състезател във Forza Motorsport 7.

Нека разгледаме по-подробно тези философии или аспекти на играта, с които трябва да се справите в Forza Motorsport 7. Нека започнем със скоростта. Във вашите ръце ще бъдат коли, които се считат за едни от най-бързите на нашата планета. За да станете успешен състезател, трябва да можете да контролирате тези автомобили, за да поддържате пълен контрол над тях по време на състезания с висока скорост.

Forza Motorsport 7 има динамично време, с което можете да тествате своите състезателни умения. И тук пред нас се появява друг аспект на играта - адаптивност. Представете си, че карате McLaren P1 GTR с огромна скорост в Nurburgring, но изведнъж започва да вали и пътят да стане мокър: ще трябва да се адаптирате към промените в условията на състезанието, за да излезете от него като победител.

Последният аспект или философия на Forza Motorsport 7 е разнообразието. В играта можете да намерите около 700 автомобила от различни класове. Ще участвате в състезания за каквото и да е: автомобили за мускули, спортни автомобили, трофейни камиони и други. За да бъдете най-добрият играч във Forza Motorsport 7, ще трябва да покажете най-добрата си страна във всички дисциплини.

Ако искате да бъдете ненадминат състезател, трябва да се съсредоточите върху тези три философии или аспекти на Forza Motorsport 7. Свикнете с скорост, адаптиране към околната среда и приемайте разнообразието, което се крие в играта.

Започнете бавно!

Да, ще имате на ваше разположение огромно разнообразие от автомобили още в началото (ако сте закупили Ultimate Edition). Въпреки това, препоръчваме ви да започнете състезателната си кариера с класове C или B. Използвайки тези класове, можете бързо да научите най-основните механики на играта, тъй като тези автомобили са много по-лесни за управление.

Кампанията Forza Motorsport 7 е чудесно начало на вашето пътуване, в което можете да изпитате напълно играта. Започнете с по-бавни машини и след това преминете към по-бързи модели, веднага щом свикнете да шофирате.

Пътеки за практика

Всяка състезателна писта във Forza Motorsport 7 е уникална и изисква специално внимание от играча. Ще трябва да отделите много време на всяка от пистите: да изучите всички завои, прави участъци, трудни участъци, които да преминете и т.н. Практиката ще ви позволи да свикнете с нея на пистата и ще помните върху какво трябва да се концентрирате по-силно.

С достатъчно практика можете лесно да промените поведението си на пистата в зависимост от колата, в която карате в момента. Изучаването на пистата е една от най-важните точки в Forza Motorsport 7, ако искате да сте първият, който стигна до финала.

Започнете да настройвате колата си

Тунингът е важен компонент в Forza Motorsport 7 и определено трябва да настроите колата си, за да я направите по-подходяща за пистата и други състезателни условия. Тунингът на автомобили ще ви позволи да получите повече контрол над него и той ще функционира според вашия стил на игра.

Повечето коли, излизащи от стените на фабриките, вече имат доста добри характеристики. Въпреки това, за да получите максимална производителност от машината, трябва да закупите пазарни компоненти за нея.

Купувайки и инсталирайки резервни части от автомобилния пазар, вие си отваряте възможността да извършите модификация за почти всеки аспект на вашия автомобил. Можете да регулирате аеродинамиката, налягането върху накладките, височината на окачването, предавателното число и много други неща.

В Forza Motorsport 7 можете да намерите огромен брой компоненти за настройка в секцията за актуализиране „Моите автомобили“. Играйте с компонентите и намерете най-добрата комбинация от тях за вашия стил на игра.

Перфектните вози са ключът към победата

Forza Motorsport 7 не е обикновена състезателна аркадна игра, в която можете да шофирате по желания от вас начин. Намирайки се на пистата, трябва да спазвате определени правила за шофиране и едно от тези правила е да шофирате чисто и да уважавате останалите участници в състезанието. Ако някой е пред вас, тогава не е нужно да се блъскате и да ги режете.

Трябва да сте търпеливи и да потърсите възможността да пробиете пред опонентите си. Не бързайте веднага да станете първи, тъй като често това може да се превърне във вашата фатална грешка. Особено се пазете от завои: не най-бързият водач, а най-квалифицираният, изпреварва пред тях.

Интересни Статии