Ръководство Far Cry 5: как да получите алтернативен край

Ако сте любители на серията Far Cry, трябва да помните, че в Far Cry 4 можете да получите невероятно странен алтернативен завършек. Всъщност трябва да седнете неподвижно на стол, когато Пейгън Минг ви помоли да го изчакате. След десет до петнадесет минути Минг ще се върне към главния герой и играта ще бъде завършена. Малко хора знаят за този край, тъй като никой не иска да седи бездействан за толкова време.

Въпреки това, да се върнем към темата на тази статия - как да получим алтернативен завършек в Far Cry 5. Точно така, новата част на един от най-популярните франчайзи на Ubisoft също има алтернативен завършек в самото начало на играта. В тази статия ще ви разкажем подробно как да постигнете този край.

Как да получите алтернативен завършек в Far Cry 5

Всъщност завършването на Far Cry 5 за доста кратко време е изключително проста задача, която някои от вас могат да изпълнят дори случайно. Играта започва с хеликоптер: вие летите до лагера на Джоузеф Сид в Монтана, за да арестувате членове на култа към „Райската порта“.

И така, слезете от хеликоптера и следвайте църквата с заповед за арест на Сид, въпреки многобройните предупреждения на шерифа да не предприема такава стъпка. Елате тихо в църквата и оставете напрегнатото кътче, в което представяте заповед за арест. Сид ще протегне ръцете си, така че да ги поставите с белезници - и тук ще имате възможност да видите алтернативен край.

Вместо да кликнете върху бутона за действие, не правете нищо. След като направите това, вашият екип ще напусне територията на култа към „Райските порти“ - и играта ще бъде завършена. Както можете да видите, в новата част на Far Cry получаването на различен завършек е много по-лесно и по-бързо. Понякога просто не правиш нищо не е достатъчно, за да получиш награда.

Интересни Статии