Ръководство Far Cry 5: как да печелим пари

Парите играят важна роля в геймплея Far Cry 5. С парите, като правило, можете да купувате различни пистолети, подобрения за тях, боеприпаси и много други. Няма много пари, както казват при обикновените хора. Има много начини да печелите пари в Far Cry 5. В това ръководство ще ви кажем къде в окръг Хоуп можете да спечелите прехраната.

Как да печелим пари в Far Cry 5

Няма значение дали искате да си купите куп оръдия или да персонализирате някои от избраните по-рано - за това ще ви трябва определена сума. Освен това, колкото повече пари имате, толкова повече можете да закупите или подобрите, което е съвсем логично. Започвайки от подобряването на характера си и завършвайки с покупката на различно оборудване - имате нужда от пари. Нека видим какво можете да направите в Far Cry 5, за да го получите.

Преминаване на основните и допълнителни мисии

Най-очевидното решение, до което можете да прибегнете, е да завършите основните и допълнителни мисии. Изпълнението на тази задача обаче ще ви отнеме най-много време, но наградата ще бъде подходяща. Играта не само ще ви възнагради с „зеле“, но можете също така да получите достъп до редки предмети, които лесно могат да бъдат продадени на определени хора в окръг Хоуп.

Скриващи се места

Светът на Far Cry 5 разпръсна специални кешове, съдържащи всякакви предмети, като пари или редки оръжия. Въпреки това, заслужава да се отбележи, че тези кешове са доста добре скрити, така че може да ви отнеме прилично време, преди да ги намерите всички. Повярвайте ми, някои от тях са скрити на места, за които дори не сте знаели. Независимо от това, времето, прекарано в тяхното търсене, ще бъде повече от компенсирано от това, което се крие в тях.

сейфове

В целия окръг Хоуп можете да намерите доста забележителни сейфове, в които, разбира се, се крие куп първокласни блага. Разбира се, те ще бъдат затворени, но това не е голям проблем, тъй като можете да ги отворите, а специален бонус ще ви помогне да направите това още по-бързо. Въпреки това, без да имате желание самостоятелно да отворите един или друг сейф, можете лесно да го взривите с помощта на експлозивите C4.

риболов

В целия окръг Хоуп можете да намерите различни водоеми, като малки реки или езера, които могат да бъдат пригодени за такова древно занимание като риболов. Имайки на разположение набор от различни стръв, можете да отидете на риболов, който след това можете безопасно да продадете на търговци в света на игрите. В началото риболовът може да ви се стори доста трудна задача, която не оправдава прекараното време, но все пак ви препоръчваме да опитате да го използвате за извличане на пари. Щом свикнете с тази мини-игра, риболовът ще донесе удоволствие и пари.

лов

Решихме да оставим най-доброто за края: ловът е именно окупацията, която може да ви донесе най-много пари за доста кратко време. За да улесните ловът за вас, препоръчваме ви да отворите бонусите, за да подобрите събирането на материали и стелта.

Един от най-добрите инструменти за лов, както може би се досещате, е лъкът. В крайни случаи можете да прибягвате до услугите на огнестрелно оръжие с шумозаглушители. Не трябва да се използват оръжия без шумозаглушители, тъй като животните веднага ще се разпръснат от силни шумове.

Може би най-доброто място за лов в Far Cry 5 е река Мокасин, която се намира в зоната на Якоб. След като стигнете до там, намерете място, където да намерите карибу. Предимството на това място е, че можете да намерите куп животни върху него, което е много лесно да се забележи.

Освен всичко друго, когато ловите за карибу, можете да използвате намерените примамки, за да примамвате различни хищници, например вълци или мечки, на мястото, от което се нуждаете. Тяхната кожа също може да бъде получена от дилъри по същия начин. Ловът е изключително доходоносно занимание в Far Cry 5, което определено не бива да пренебрегвате, ако планирате.

Интересни Статии