Ръководство Devil May Cry 5: Най-добрият начин да печелите червени сфери

Червените сфери се използват като валута на Devil May Cry 5. Те се използват за отключване на актуализации, отключване на способности, закупуване на здраве и златни сфери. С това ръководство играчът няма да има недостиг в червените сфери.

Първият, най-прост начин да спечелите добра сума валута в началния етап на играта е да преминете през демо версията. Демото обаче отдавна е нещо от миналото. Получаването на топчета сега е реалистично само ако има спасяване от демо версията на PlayStation 4 или Xbox One. След завършване на режима, играчът получава незабавно 30 хиляди червени сфери. Те са повече от достатъчни, за да закупите основни актуализации за Nero.

Как да отглеждаме червени сфери в Devil May Cry 5?

В началото на играта е невъзможно лесно да се отглеждат червени топки. Единственият начин да увеличите по някакъв начин капитала е да се опитате да спечелите най-добрата оценка по време на преминаването на играта. За да може да изтече максималната кръв от враговете (това е червената сфера), трябва да поддържате ранга на стила на играта на ниво S. С други думи, трябва да направите серия от убийства.

За да използвате най-добрия начин за фермерски топки, трябва да отидете на 13-та мисия. Тогава героят получава огнестрелно оръжие на Данте - Фауст. Получаването на това оръжие и актуализирането му е наистина важен етап за печелене на червени сфери. Всичко се дължи на факта, че оръжието увеличава честотата и размера на загубата им.

Можете да опитате този метод в края на задача 13. Струва си да спрете в момента на играта, когато трябва да разбиете 4 кръвни съсиреци. Враговете сега се появяват в голям брой около Данте. Можете да ги убиете толкова, колкото имате достатъчно търпение.

Най-добрият начин за ферма е да вземете огнестрелно оръжие, след което да блокирате враговете и да ги стреляте от разстояние. По този начин е реалистично да получите много хиляди червени сфери, просто като убиете демони от Фауст. Вярно е, че е много желателно да се подобрят оръжията до четвърто ниво. След като изчистите територията от врагове, трябва да стартирате от последната контролна точка и да преминете отново този момент. Сега играчът има достъп до безкраен брой червени сфери.

Интересни Статии