Ръководство Devil May Cry 5: къде е и как да отворя тайно оръжие?

Общо Devil May Cry 5 има 7 скрити оръжия, които са скрити в Red Grave City. Особеността на това оръжие е, че можем да го отключим само в определени точки от играта. Ако пропуснете необходимата част, няма да можете да отворите най-доброто оборудване в бъдеще. Но след отваряне на оръжието, героят ще започне да получава значителни бонуси в битки.

Основната задача на играча е да не пропусне точния момент и да отключи първото тайно оръжие. Достатъчно е да отворите само едно оръжие, всички следващи автоматично ще станат достъпни след приключване на следващите мисии.

Калина Ан

Как да блокирам Калина Ан? - Изпълнете 11 секретни мисии.

След приключване на търсенето героят се озовава в руини, където ще трябва да разбие няколко торби с кръв отляво на героя. След това трябва да отидете на рампата, разположена вдясно. След завъртането на героя платформата ще бъде видима, трябва да преминете през тях. Платформите водят до горния етаж. Наклонявайки камерата леко, можете да видите нов пасаж по-долу. След като завиете в първата врата от лявата страна, можете да видите Калина Ан, която е маркирана с удивителен знак.

Кавалер (Cavaliere)

Попълнете 11 секретно ниво.

Дяволски меч Данте

Трябва да завършите 12-те скрити нива на Ямато.

Д-р Фауст

Трябва да завършите мисията номер 13 - Три воина (Данте).

Цар Чербер

Трябва да завършите задача номер 16 за появата на оръжия.

Калина Ан II (Калина Ан II)

Необходимо е да се започне мисията номер 18, оръжията ще се появят автоматично.

Двойна Калина Ан

Оръжията могат да бъдат намерени само след отключване и на двата модела Калина Ан. Ако сте пропуснали задача номер 11, отворете това оборудване няма да работи.

Интересни Статии