Resident Evil 7 Ръководство: Къде да намерите комплекти за ремонт и как да ги използвате

В Resident Evil 7 ще намерите няколко оръжия, които ще бъдат в доста тъжно състояние. Въпреки това, не мислете, че ако са счупени, тогава те вече не могат да бъдат използвани. Счупените оръжия в игра могат просто да бъдат поправени с игра, като например Комплект за ремонт. Нека разгледаме по-подробно как стоят нещата с ремонтните комплекти в Resident Evil 7.

Resident Evil 7 Ръководство: Къде да намерите комплекти за ремонт и как да ги използвате

Resident Evil 7 е по-фокусиран върху ужаса и оцеляването, но голяма част от него също е заета от различни сблъсъци с противници, в които ще участвате с най-различни оръжия: ножове, триони, пистолети, пушки, ПП и т.н. По принцип почти никога няма да бъдете безпомощни. Но сред семейство като Бейкър, все още има постоянен фактор на опасност, дори ако сте имали гранатомет.

И така, в играта има две оръжия, които са в състояние на отказ: M19 е сравнително мощен пистолет със 7 патрона, а M21 е двуцевна пушка. Намирайки ги в играта, най-вероятно сте мислили, че те ще ви бъдат полезни за някаква друга цел. Но не, можете да снимате с тях. Само за начало трябва да намерите комплект за ремонт и тогава ще е до шапката. Съответно, ако играта има две счупени оръжия, тогава ще има само два сета.

И така, къде да търся тези комплекти за ремонт?

Комплект за ремонт №1

Първият комплект за ремонт ще ви бъде на разположение веднага щом можете да излезете в двора и в ремаркето. Къде е той тогава? Да речем, че вече сте стигнали до ремаркето. Отворете вратите на Ремаркето, започнете да се движите по права линия от тях и отидете до Главната къща. Пред къщата ще има чифт стълби от дясната и от лявата страна. До дясното стълбище, на нивото на земята, ще има парче от гофрирана стомана, което покрива дупка в подовата настилка (палубата) на къщата.

Откъснете това парче от гофрирана стомана и се качете във вече отворен отвор в подовата настилка. Вътре в отвора ще намерите дървена кутия, в която ще бъде разположен Комплектът за ремонт. Счупете кутията например с нож и я вземете.

В същия Трейлър вече трябваше да откриете пистолета M19. Затова не губете времето си и го поправете веднага, тъй като този пистолет е много по-мощен от G17 и MPM.

Комплект за ремонт №2

Можете да получите втория комплект за ремонт и най-вероятно последния веднага след намирането на Змийски ключ и тестовата зона, в който Лукас ще ви принуди да решавате различни сложни пъзели.

Получаването на този комплект за ремонт е обвързано с така наречената снимка на съкровищата. Затова първо трябва да намерите тази снимка. Снимката със съкровището, от която се нуждаете, се намира в Главната къща. Изкачете се на втория етаж до стаята на Masters (змийска врата на втория етаж на основната зала) и се насочете от тази стая към килера.

В лявата част на тази стая ще намерите снимката на съкровищата, която ще покаже главата на манекена отгоре на някаква метална конструкция. Просто се нуждаете от това изображение, тъй като без него дори не можете да вдигнете ремонтния комплект.

Със снимката в джоба си се насочете към Тестовата зона. В първите няколко стаи ще трябва внимателно да се изкачвате над много стрии, но това не трябва да ви създава проблеми. В четвъртата стая просто трябва да намерите самата структура с манекен на главата отгоре. Просто докоснете главата на манекена и ще намерите комплекта за ремонт.

До момента, в който е намерен вторият ремонтен комплект, най-вероятно вече би трябвало да имате в инвентара си или в кутията счупена пушка M21, която можете да поправите с помощта на намерения комплект.

Интересни Статии