Resident Evil 2 „Тези материали не могат да бъдат избрани в момента“, как да поправите грешката?

Пускането на Resident Evil 2 Remake е планирано за 25 януари, тоест много скоро играта ще бъде достъпна за всички геймъри. Вече много потребители чакат излизането на играта и създават много теми във форумите. За да увеличат допълнително интереса към RE2, разработчиците пуснаха демо версия на играта на 11 януари. Тя включва 30 минути игра, достъпна на всички популярни платформи. Вярно е, че много играчи не могат да изтеглят демо играта поради проблеми на PSN. Веднага след натискане на бутона за изтегляне се появява съобщението „Тези материали не могат да бъдат избрани в момента“.

Защо се появява грешка, как да изтеглите демо версия на Resident Evil 2 Remake? - Това са темите на текущия запис.

Причина за грешката: „Понастоящем тези материали не могат да бъдат избрани.“

За да изтеглите всяка игра, включително RE2 Remake, в PlayStation 4 трябва да направите няколко прости стъпки:

  1. Влезте в PlayStation Network.
  2. Намерете правилната игра.
  3. Изтеглете демонстрацията от официалната страница.

Всички горепосочени действия са очевидни, но след като кликнете върху бутона за изтегляне, изтеглянето не винаги започва. Няма значение дали ще намерите играта чрез търсене или от секцията Любими, може да се появи грешка в типа - тези материали не са достъпни. Причината за това поведение на магазина е изключително проста - въпреки че играта вече е добавена в магазина, тя все още е блокирана във вашия регион.

Как да изтеглите Resident Evil 2 Remake?

Има само един начин да разрешите грешката "Тези материали не могат да бъдат избрани в момента" - създайте нов PSN акаунт. По време на регистрацията трябва да посочите алтернативен имейл адрес, а също и друг регион. Важно е демо версия на играта вече да е налична в избрания регион. Това може да бъде Великобритания, Нова Зеландия и т.н. Сега, когато се опитате да изтеглите, всичко ще бъде успешно.

Има алтернативен начин да получите RE2 - изчакайте малко преди пускането на играта във всички региони. Има малка промяна във времето, когато играта стане достъпна в различни региони. Най-вероятно римейкът вече е наличен или скоро ще бъде наличен във всички страни.

Изчакайте или създайте нов акаунт - вие решавате. Зависи от това колко искате да играете Resident Evil 2 Remake.

Интересни Статии