Решения: грешка при стартиране на Heroes of the Storm, грешки в връзката, грешка в актуализацията

Грешка в връзката, както и грешка при зареждане на съдържанието Heroes of Storm, както и грешки при актуализиране или стартиране на играта, могат да бъдат причинени от прокси връзка, блокиране на връзката чрез защитна стена или антивирус, като се използва програма Hamachi или подобна, чиято основна задача е да създаде VPN връзки. По-долу са различни решения за Heroes of the Storm грешки във връзката, които ще ви помогнат да стартирате играта без проблеми, изтеглете Heroes of the Storm, актуализирайте и т.н.

Грешка на Heroes of Storm връзка - деактивира прокси сървърите

 • От менюто "Старт" отворете Изпълнение (или направете това с комбинацията от клавиши Windows + R)
 • Въведете командата “inetcpl.cpl” без кавички в реда и щракнете върху “OK”
 • Отидете на раздела „Връзки“
 • Деактивирайте опцията „използвайте прокси сървъри за LAN връзки“
 • След това отворете мрежовите настройки
 • Сега трябва да разгледате опцията „използвайте прокси за LAN връзки“ - ако тя е деактивирана, значи всичко е наред, ако е активирано - деактивирайте.
 • Погледнете опцията за автоматично откриване на параметри. Ако е включен, деактивирайте го, ако е деактивиран, напротив, активирайте параметъра.
 • Потвърдете промените си, като щракнете върху OK.

Важно е да се отбележи, че повечето потребители не използват прокси сървъри, но тази опция може да бъде активирана с вашата небрежност или в резултат на вируси и други злонамерени програми. Препоръчваме ви да извършите пълно сканиране на вашите компютърни файлове с антивирусна програма, ако сте включили прокси сървър.

Поправете грешка при Heroes of Storm - изключете IE офлайн

За да деактивирате Internet Explorer версия 10 или по-ранна офлайн опция, трябва да следвате три прости стъпки:

 1. Отворете браузъра IE
 2. Натиснете ALT + F
 3. Намерете опцията „Работи офлайн“ и я деактивирайте.

Heroes of the Storm Connection Error Решение за видео

Съветваме ви да гледате видеото, което ясно показва как да ускорите скоростта на изтегляне на файловете Heroes of the Storm. Стъпките, показани в този видеоклип, също могат да ви помогнат да отстраните проблема със свързването на Heroes of Storm към сървъра.

Препоръчителни стъпки за разрешаване на грешки при свързване и актуализиране на герои от бурята

В допълнение, за да премахнете други проблеми, които могат да засегнат връзката, стартирането и актуализирането на Heroes of the Storm, препоръчваме да направите следното:

 1. Деактивирайте антивирусна и защитна стена, тъй като те могат да блокират връзката със сървъра. След като изтеглите клиенти или файлове с игри - можете да го включите отново. Ако деактивирането не помогне, можете временно да премахнете антивируса, което ще премахне този проблем
 2. Деинсталирайте Hamachi или друга програма, която създава VPN връзки
 3. Преименувайте папки с имена на кирилица по пътя към категорията с играта. Опитайте се да инсталирате Heroes of the Storm само в категорията, където имената на папките са написани на латиница
 4. В случай че сте блокирали определени портове, трябва да ги отворите. Как да направите това е описано подробно тук. Това става с помощта на специални програми. Нужни са ви портовете:
 • За Battle.net: 80, 443, 1119 и 6881-6999
 • За героите на бурята: 1119, 6113, 1120, 80 и 3724

Интересни Статии