Решаването на грешката "Приложението не е съвместимо с вашето устройство" в Pokemon Masters

Някои играчи, когато се опитват да изтеглят Pokemon Masters, срещат грешката "Приложението не е съвместимо с вашето устройство." В днешната статия ще се опитаме да разберем с вас как да поправим заобикалянето на това съобщение.

Как да поправите "Приложение, несъвместимо с вашето устройство" в Pokemon Masters?

Уверете се, че имате 64-битово устройство

Pokemon Masters може да работи само на устройства с процесори с 64-битова архитектура. Уверете се, че имате правилното устройство на ваше разположение. Ако сте собственик на 32-битово устройство, тогава, за съжаление, не можете да стартирате тази игра върху него.

Можете да намерите необходимата информация в настройките на вашия смартфон или таблет. Разработчиците на DeNA твърдят, че работят върху поддръжката на по-стари устройства, но това ще отнеме известно време.

Опитайте да инсталирате отново магазина.

Най-вероятно това няма да помогне, но ... опитайте да инсталирате отново приложението на магазина на мобилното си устройство. В някои ситуации този подход помага, макар че това се случва доста рядко.

Вашето устройство не е тествано с играта.

Най-очевидната причина за грешката „Приложението не е съвместимо с вашето устройство“ в Pokemon Masters - DeNA не тества играта си с вашето устройство. Разбирате, невероятно огромен брой мобилни устройства с различни характеристики се продават - разработчиците може да не са включили вашето устройство в списъка на съвместимите устройства.

За да заобиколите съобщението за несъвместимост, можете да изтеглите Pokemon Masters APK от надежден източник и да опитате да инсталирате играта сами. Може би в бъдеще разработчиците ще добавят вашето устройство към списъка на съвместимите устройства.

Интересни Статии