Решаване на различни проблеми с Counter Strike Global обидно

Counter Strike Global Offtack е една от най-популярните мултиплейър игри, заедно с гиганти като Team Fortress 2 и Dota 2 . Ако насочите вниманието си към разработчиците на тези игри, ще забележите, че те имат такава - Valve . И тогава зависи от вас да решите: съвпадение ли е или просто Valve прави всяка своя игра примерна. Те имат само една игра, която максимумът може да се счита за съмнителна. Тази игра се нарича Ricochet.

Но да се върнем към Counter Strike Global Offtack . Колкото и да е страхотен този проект, но дори той има някои проблеми, които дразнят играчите. Тази статия ще събере най-популярните въпроси и проблеми, които потребителите изпитват, докато играят CS GO . Подобно на предишната статия за Team Fortress 2, тя ще бъде направена като въпрос-> отговор.

Решаване на различни проблеми с Counter Strike Global обидно

Как да отворите конзола?

Вече е навик в старите игри, за да отворите конзолата, трябва да натиснете само един бутон - " ~ " (тилда или буква "ё" в руското оформление). В CS GO обаче щракването върху този бутон няма да постигне нищо.

За да активирате конзолата в играта, първо трябва да влезете в настройките и да поставите отметка в квадратчето „Активиране на конзолата за програмисти“. След това клавишът "~" ще отвори конзолата за вас.

Как да определите версията на CS GO?

За да определите версията на вашата игра, всичко, което трябва да направите, е да регистрирате „версия“ в конзолата.

Как да промените прякора в играта?

За да изберете своя прякор в играта, направете следното:

 • Отидете на настройките.
 • След това до раздела "Приятели".
 • Той ще съдържа поле с името "Ник" . В него и всъщност въведете нужното име.

Опитвам се да вляза в сървъра, но играта показва съобщението „Клиентските и сървърните версии на продуктите не съвпадат“ или „Този ​​сървър използва по-нов протокол“

Тези съобщения показват, че версиите на вашата игра и версията на сървъра, към който се опитвате да се свържете, не се сближават. В този случай не можете да направите нищо, за да отстраните този проблем. Всичко, което трябва да направите, е просто да изчакате актуализацията на протокола на сървъра, от който се нуждаете.

Опитвам се да вляза в сървъра, но играта показва съобщението „Връзката не е успешна след 4 опита“

Както вече стана ясно от съобщението, играта вече е извършила 4 опита да установи връзка със сървъра, но не успя. Възможно е вашата защитна стена или антивирус да са виновни. Нека разгледаме някои решения на този проблем:

 • Отидете на защитната стена на Windows и добавете изпълнителните файлове на Counter Strike Global Offtack в списъка за изключване.
 • Може би нещо се е случило с вашата интернет връзка. Проверете настройките му.
 • Има възможност сървърът току-що да е започнал превантивна поддръжка. В този случай можете да очаквате само нейния край.

Как да промените езика в чата или конзолата?

Променете езика в конзолата или чата, можете да промените по същия начин, както в самата операционна система. Например Alt + Shift или Ctrl + Shift.

Когато играта стартира, съобщението „Това приложение трябва да стартира, защото конфигурацията на приложението е неправилна. Преинсталирането на приложението може да отстрани този проблем. "

За да се отървете от тази грешка, трябва да инсталирате набора от библиотеки на Microsoft Visual C ++ за Visual Studio 2008 . Можете да ги намерите на официалния уебсайт на Microsoft.

Особено обърнете внимание на капацитета им по време на инсталацията. Ако имате 32-битова система, инсталирайте Microsoft Visual C ++ (x86), а ако 64-битова, след това Microsoft Visual C ++ (x64) .

Възможно ли е да изключите звука от микрофона към плейърите на сървъра?

За да изключите звука за плейър, например най-досадното, трябва да натиснете бутона „Esc“ по време на играта. На следващо място, намерете опцията "Изключете играчите" в менюто. Можете да изключите звука както за всички плейъри, така и само за един от тях.

Как да върнете играта в стандартните настройки, след като я промените с помощта на модове, конфигури и т.н.?

За да започнете, трябва да посочите опцията „-autoconfig“ (без кавички) в параметрите за стартиране на играта в Steam. За да направите това:

 • Отидете в библиотеката си с игри и щракнете с десния бутон върху Counter Strike Global Offtack.
 • Изберете "Свойства" и кликнете върху бутона "Задаване на опции за стартиране ...".
 • Напишете -autoconfig в празния низ .

След това ще трябва да изтриете някои клонове в системния регистър на Windows:

HKEY_CURRENT_USER \ Софтуер \ Valve и HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Valve - ако имате 32-битов капацитет.

HKEY_CURRENT_USER \ Софтуер \ Valve и HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ Valve - ако имате 64-битов капацитет.

Микрофонът започна да работи неправилно в CS GO

Първото нещо, което трябва да опитате, е да актуализирате драйверите на звуковата карта. Можете също да се задълбочите в настройките на самия микрофон в системата и в играта.

Но колкото и да е, може да има невъобразим брой проблеми с микрофона и те могат да зависят от толкова много фактори. Невъзможно е да се посъветва нещо конкретно в подобна ситуация.

Как да направите екранна снимка по време на играта?

Почти всички игри, хоствани в Steam, имат възможността да правят екранни снимки чрез натискане на бутона F12. Също така в самия CS GO можете да направите екранна снимка, като натиснете бутона F5 и можете да ги намерите в "... \ csgo \ screenshots" .

Как да направите демонстрация и да я видите?

Трябва да отворите конзолата и да регистрирате командата „запис“ в нея. За да спрете записването на демонстрации, напишете командата “stopdemo” на конзолата. Можете да намерите записите на вашите демонстрации в папката cstrike . Ако искате да видите записаната демонстрация, след това натиснете клавишната комбинация Shift + F2.

Непрекъснати актуализации при стартиране на Counter Strike Global Offtack

За да отстраните този проблем, просто спрете всички изтегляния, които са в момента и рестартирайте Steam клиента. Това трябва да отстрани проблема с актуализацията.

Проблеми с използването на наслагването в играта

Опитайте да се задълбочите в настройките на вашата защитна стена и антивирусен софтуер. Може би именно те по някакъв начин блокират наслагването в играта.

Съобщението „Неуспешно заключване на индексния буфер в CMeshDX8 :: LockIndexBuffer“ се срива

Както можете да разберете от самото съобщение, а именно от неговата част „ DX8 “, трябва да извършите актуализация на DirectX . Тези библиотеки са от съществено значение за помощните програми и игри, включително Counter Strike Global Offtack . Можете да го изтеглите директно от официалния уебсайт на Microsoft.

По време на всякакви фрази се чуват различни щракания и пукания.

За да отстраните проблема със звука, опитайте следните стъпки:

 • Отидете на Контролния панел.
 • След това в „Звукови и аудио устройства“
 • След това изберете раздела “Audio”.
 • След това в „Качество на запис“.
 • Изберете Стандартно ускорение: Използва се за активиране само на стандартните функции DirectSound.

Когато играта стартира, съобщението „Тази игра в момента не е налична. Приложението работи »

За да премахнете това съобщение при стартиране на играта, трябва да изтриете един конкретен файл: \ Steam \ ClientRegistry.blob

Когато играта стартира, съобщението "Грешка в платформата: модулът не се инициализира, инструкцията на адрес" 0x0 ******* "лети към паметта на адрес" 0x0 ******* ". Паметта не може да се чете

За да се отървете от тази грешка, трябва да се уверите, че в директорията на играта няма кирилица. Заменете тези, ако има такива, с латински букви.

Когато Steam се стартира, съобщението "Fatal error: Failed to load platform platform elements"

Отидете в папката SteamApps и изтрийте от нея два файла: winui.gcf и platform.gcf.

Стартирането на всяка игра в Source завършва с грешка с посочения hl2.ech

За да коригирате грешки при стартиране на игри в двигателя Source, трябва да направите следните неща:

 • Отидете на „Контролен панел“.
 • Изберете Администрация.
 • В прозореца, който се показва, изберете "Услуги".
 • Ще видите целия списък с услуги на вашия компютър. Щракнете с десния бутон върху „Инструментация за управление на Windows“ и отидете на „Свойства“.
 • Задайте тази услуга на "Тип на стартиране: Деактивиран" и след това я спрете.

След тези стъпки трябва да започнат да се пускат Игри с източник .

В коя папка трябва да поставите изтеглените карти за Counter Strike Global Offtack

Всички изтеглени от вас карти трябва да поставите в папката \ Steam \ SteamApps \ common \ Counter-Strike Global Offtack \ csgo \ maps

При влизане в сървъра се показва съобщението „Липсваща карта *****, прекъсвам връзката“

Трябва да активирате опцията „разрешаване на всички персонализирани файлове от сървъра“, която се намира в настройките на мрежовия режим. След това просто извадете картата, поради която има проблеми.

Когато играта стартира, възниква грешка със съобщението „Програмата csgo.exe спря да работи“

За да коригирате тази грешка, направете следното:

 • Намерете файла „video.txt“ в папката с играта. Отидете на реда „Settings.mat_queue_mode 1“ и променете стойността му на 0 или -2 .
 • Следвайте тези стъпки:

  1) Първо деинсталирайте Counter-Strike Global Offtack.

  2) След това деинсталирайте вашия Steam клиент .

  3) Натиснете клавишната комбинация Win + R и въведете regedit.

  4) В регистъра отидете в клона HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Valve.

  5) Извадете „клапан“

  6) След като сте готови, рестартирайте системата.

  7) Сега отново инсталираме Steam и CS GO.

Черен екран при стартиране на играта със съобщението "Режимът не се поддържа."

В този случай трябва да промените разделителната способност в играта. За целта направете следното:

 • Отворете текстовия файл \ Steam \ steamapps \ common \ Counter-Strike Global Offtack \ csgo \ cfg \ video.txt
 • Задайте следните настройки:

  "Setting.defaultres" "1440"

  "Setting.defaultresheight" "900"

Ако проблемът продължава, след това задайте разделителната способност дори по-ниска от определената. Правете това, докато играта започне.

Постоянно лети грешка със съобщението "Не можах да намеря играта"

Тази грешка е най-често срещаната сред играчите на CS GO. Защо се появява - никой не знае със сигурност. Тя може да има цял куп причини за това. Нека разгледаме най-често срещаните:

 • Когато се свързвате със Steam сървърите, нещо се обърка.
 • Услугата Steam по някаква причина не можа да изтегли последната актуализация за играта.
 • Нещо се случи с CS GO файлове .
 • Възможно е проблемът да е в настройките на вашата интернет връзка.

Сега нека разгледаме решенията за тази грешка:

 • Възможно е вашият Steam клиент да е излязъл офлайн. Свържете го с мрежата чрез настройките.
 • Проверете целостта на кеша на играта. Това е, което най-често решава проблема.
 • Частният ранг може да ви накара да не играете MM.
 • Просто рестартирайте клиента на Steam . Вторият най-ефективен метод за решаване на проблема.

Грешка „Не можа да се разпредели нито един сървър IP порт“ при използване на готов сървър

Уверете се, че другите програми не използват същия порт, който този сървър използва. Обикновено такива сървъри използват портове 27015 и 27016. Така че, ако някоя помощна програма я използва, може да получите такава грешка, тъй като тя не е достъпна.

Нека разгледаме кратък списък на тези помощни програми:

 • Skype
 • Utorrent
 • Антивирусен софтуер
 • Firewall
 • ICQ
 • Всякакви приложения от Mail.ru

и подобни приложения, които използват или блокират този порт. Като възможно решение просто деактивирайте тези помощни програми и опитайте да стартирате Counter Strike Global Offtack.

Интересни Статии