Решаване на различни проблеми, грешки и грешки в РЕГИСТРАЦИЯТА НА МЕТАЛНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Metal Gear Rising: Revengeance е невероятно разтърсваща фиша във вселената Metal Gear. Въпреки че в началото на анонса на тази игра феновете на поредицата изпитваха известно недоверие към проекта, но след излизането всички съмнения бяха разсеяни.

Играта се оказа просто феноменална: уникален геймплей, страхотен саундтрак, часове записи от кодека и много други. Дори и най-привързаните фенове на серията Metal Gear признаха METAL GEAR RISING: REVENGEANCE като отличното си попълване.

Все пак, нека поговорим за неприятното. Има много различни проблеми в играта и за щастие те не са толкова сериозни. Но доста досадно Нека да ги разгледаме Статията ще бъде изпълнена във формат въпрос / отговор.

Решаване на различни проблеми, грешки и грешки в РЕГИСТРАЦИЯТА НА МЕТАЛНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Не мога да конфигурирам допълнителни бутони на мишката в РЕГИСТРАЦИЯ НА РЕГИСТРАЦИЯТА НА МЕТАЛНОТО РЕЧЕНИЕ

За съжаление играта няма възможност да конфигурира контроли за допълнителни бутони на мишката, като Mouse4, Mouse5 и т.н.

Как да промените бутоните за смяна на целта при заснемане в МЕТАЛНО РЕГИСТРАЦИЯ НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МЕТАЛ

В играта е невъзможно да зададете други контролни клавиши, които да променят целите по време на улавяне. За съжаление, трябва да използвате клавишите A и D. Най-добре ще бъде, ако използвате контролера за тази игра.

МЕТАЛНОТО РЕГИСТРИРАНЕ НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА СЪОРЪЖЕНИЯ се срива със съобщение за липсата на dll файл

Изглежда, че подобен проблем възниква и при потребители с / c дял, липсващ от компютъра. За да заобиколите този проблем, трябва да създадете дял с името / C на вашия компютър . Можете просто да поставите флаш устройство в системния блок и да го наречете съответно.

Струва си да се спомене, че повечето потребители в системата все още имат раздел C /. Той може да изчезне, ако е преименуван от потребителя или при преразпределяне на място на твърдия диск.

Освен това, ако на вашия компютър няма раздел с името / C, играта няма да може да се синхронизира със облачната услуга Steam, където се намират спестяванията.

Черен екран при промяна на разделителната способност в РЕГИСТРАЦИЯ НА РЕГИСТРАЦИЯТА НА METAL GEAR

За да коригирате тази грешка, трябва да изтриете файла GraphicOption. Той се намира в папката Потребители / * име на профила * / Документи / MGR / SaveData папка . Това действие ще нулира вашите графични настройки.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА МЕТАЛНИ ГЕАРИ започна да работи с 24 FPS

По някаква причина потребителите на HDMI кабели имат само 24FPS. За други може да работи с 50FPS в режим на цял екран, но с преминаването към режим с прозорец играта започва да издава 60FPS.

За потребителите на видеокарти от Nvidia:

  • Отидете на контролния панел на Nvidia и изключете „вертикалния часовник“ за играта.

За потребителите на графични карти AMD:

  • Трябва да накарате играта да работи на 60Hz с RadeonPro . След като направите това, проблемът ще трябва да изчезне.

Графични артефакти на екрана при използване на Crossfire в METAL GEAR RISING REVENGEANCE

За да коригирате графични бъгове в играта, когато използвате Crossfire, трябва да зададете профила на „AFR Friendly profile“ за този режим. Проблемите с графиката трябва да бъдат отстранени.

Някои скриптове / модели не се зареждат в РЕГИСТРАЦИЯ НА РЕГИСТРАЦИЯТА НА МЕТАЛНОТО СЪОРЪЖЕНИЕ

Следните стъпки могат да помогнат за този проблем:

  • Рестартирайте играта.
  • Задайте разделителната способност на 800x600.
  • За да накара играта да работи с 60FPS, защото по някаква причина някои скриптове не се зареждат с по-ниска честота на кадрите.

Интересни Статии