Решаване на проблеми с файла buddha.dll

Първо, нека да разгледаме текста на грешката. Той обаче няма да докладва нищо специално или ново, но все пак:

Програмата не може да бъде стартирана, тъй като buddha.dll липсва от компютъра. Опитайте да преинсталирате програмата.

Ако съобщението за грешка не ни каже нищо интересно, тогава самият файл може да даде доста информация. Ако в обичайния случай изграждаме статия за DLL файловете и причините за проблема с тях, които обикновено са виновни за вируси и подобни злонамерени елементи, тогава в този случай ще извървим малко по-различен път.

Работата е там, че най-вероятно сте попаднали на грешка в buddha.dll, когато стартирате пиратска версия на видео игра. Работата е там, че този файл най-често се използва при хакване на игра с пукнатина от Skidrow, т.е. той действа като неразделна част от пукнатината.

Струва си да кажем, че ние не ви обвиняваме, че използвате пиратски продукти и сме сигурни, че имате причини за това. Така че, въз основа на горното, вече можете да се досетите, че buddha.dll не е системен файл и опитите да го копирате в системни папки е просто безсмислено.

Всичко, което трябва да направите, е да го изтеглите от тази статия и да го поставите в папката на играта, където принадлежи. Нека разгледаме действията, които могат да коригират ситуацията:

  • На първо място, трябва да проверите карантината на вашия антивирус, тъй като файловете за крак често стигат до там, ако той е активиран по време на инсталирането на хакнатата игра. Ако е там (и най-вероятно е там), след това деактивирайте защитата на вашия антивирус, премахнете buddha.dll от карантина и го добавете към изключенията. След това включете защитата отново и опитайте да стартирате играта.
  • Ако в карантината няма файл, тогава можете да опитате два начина да върнете играта в работоспособност: да инсталирате отново играта или да поставите buddha.dll, изтеглена от тук, в папката на играта. Трябва обаче да извършите и двете с деактивиран антивирус. Веднага щом използвате един от тези методи, незабавно добавете файла buddha.dll към изключенията и за предпочитане към всички файлове за крекинг.

Интересни Статии