Решаване на проблеми и грешки в Ghost Recon Wildlands на Том Кланси

Само преди няколко дни нова част в поредица от игри от Том Кланси - Ghost Recon Wildlands. Играчите с нетърпение очакват този тактически стрелец от времето на E3 2015, на което всъщност беше обявено. Няма да навлизаме в функциите на геймплея, тъй като това не е темата на тази статия. Отивайки на страницата на Ghost Recon Wildlands на Tom Clancy в Steam, можете да се уверите, че играта се оказа доста добра, ако се позовете на отзивите на играча.

Но всеки продукт в igrostroy не може да направи без някои минуси. В тази статия ще разгледаме най-популярните грешки, бъгове и проблеми на Ghost Recon Wildlands на Том Кланси. Така че, преди да започнем да разглеждаме всички натрупани методи за решаване на проблеми в момента, нека първо разгледаме системните изисквания, тъй като проблемите могат да се появят поради несъответствието на вашето оборудване със системните изисквания.

Минимални системни изисквания

 • ОС: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (само 64-битови версии)
 • Процесор: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz или AMD FX-4320 @ 4 GHz или еквивалент
 • RAM: 6 GB
 • Видеокарта: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD R9 270X (2 GB видео памет)
 • Твърд диск: 50 GB свободно пространство
 • Звукова карта: DirectX съвместим

Препоръчителни системни изисквания

 • ОС: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (само 64-битови версии)
 • Процесор: Intel Core i7- 3, 5 GHz или AMD FX-8350 при 4 GHz или по-добра
 • RAM: 8 GB
 • Видеокарта: NVIDIA GeForce GTX970 / GTX 1060 или AMD R9 390 / RX480 (4 GB видео памет)
 • Твърд диск: 50 GB свободно пространство
 • Звукова карта: DirectX съвместим

Така че, вие сте убедени, че вашият компютър е способен поне да управлява Ghost Recon Wildlands на Том Кланси. Сега да разгледаме проблемите и методите за решаването им.

Решаване на проблеми и грешки в Ghost Recon Wildlands на Том Кланси

Ghost Recon Wildlands се срива на Том Кланси

Един от най-често срещаните проблеми за всички видео игри. Много потребители имат проблем с сривовете на играта, които се случват точно по време на процеса на игра, приблизително на всеки 15-30 минути. За някои отклоненията се срещат още по-често. Има и случаи, когато играчите веднага се изхвърлят от играта и тогава те получават грешка от любимия ни Uplay.

За щастие, вече има едно решение сред потребителите, което изглежда помага да се отстранят сривовете. Той се състои в актуализиране на своите драйвери за Uplay и видео. Да, доста тривиален съвет, но изглежда играчите твърдят, че работи. Също така, опитайте се да стартирате играта на една видеокарта, ако преди това сте я стартирали в режим SLI, тъй като очевидно играта не е много приятелска с този режим досега.

Втора мониторна грешка в Ghost Recon Wildlands на Том Кланси

Някои играчи се сблъскаха с доста неприятен проблем, поради който не можаха да пуснат Ghost Recon Wildlands на Том Кланси на втори монитор в тяхната система. Както при първия метод, играчите вече успяха да намерят решение на този проблем. Направете следното:

 • Отидете в директорията C: \ Потребители (или потребители) \ * вашето име * \ Документи \ Моите игри \ Ghost Recon Wildlands
 • Намерете файла GRW.ini
 • Отворете го и намерете реда „ Изходен монитор “.
 • Общо този ред може да съдържа стойности от 0 до 2 . Променете тези стойности, докато проблемът ви отшуми.

Да, това може да отнеме прилично време, но трябва да работи.

Призрачните диви зони на Том Кланси не започват

За съжаление тук може да се направи малко, тъй като стана ясно, че проблемът идва от самата услуга Uplay. Всичко, което можете да опитате, е да актуализирате Uplay, ако още не сте го направили. Също така, не забравяйте да актуализирате всички възможни драйвери за вашия хардуер. Обърнете особено внимание на драйверите за видеокартата.

Нисък FPS в Ghost Recon Wildlands на Том Кланси

Много играчи са изправени пред проблема с ниската честота на кадрите в Ghost Recon Wildlands на Том Кланси. Тези проблеми възникват при тях, независимо от тяхната конфигурация. Играта просто изостава, а по време на cutcenes изостава още повече. Както вече споменахме в един от предишните параграфи, играта се държи доста нестабилно в режим на SLI. Опитайте да деактивирате една от видеокартите си и проверете ефективността.

FPS с нисък подслон в Wild Wildlands на Том Кланси

Сравнително забавен, но въпреки това доста досаден проблем в играта, който е намаляване на честотата на кадрите при скриване. Каква е причината за това? Засега никой не знае и, за съжаление, не можете да направите нищо по въпроса. Всичко, което остава да се направи, е да изчакаме пластир от тази „болест“.

Wild Greast Recon Wildlands на Том Кланси не се зарежда

Някои играчи дори не успяха да изтеглят играта, дори да не я играят, което може да се счита за по-сериозен проблем от всички горепосочени. Всъщност играта може да се зареди до определен процент, но след това процесът просто замръзва на мястото си. Решението на този проблем е доста сложно - трябва по някакъв начин да промените интернет връзката си или да изтеглите играта от друга.

Интересни Статии