Red Dead Redemption 2: как да избегнем повишено искано ниво?

Много играчи на Red Dead Redemption 2 се оплакват от постоянния лов на главата си. Това значително увеличава преминаването на историческите мисии. Самата система е интересна, но е непрозрачна. Досега не беше ясно защо наградата за главата се увеличава. Колкото по-висока е наградата, определена от шерифа, толкова по-голям е броят и нивото на ловците.

Компанията не успя да даде ясен отговор на многобройни искания за информация за системата за търсене. Мъглата около този въпрос се сгъстяваше, защото дори след като удари героя, наградата за главата може да се увеличи. На мнозина изглеждаше, че няма система и всичко се случва на случаен принцип. Все пак това не е вярно, има система. Органите на реда започват интензивно да ловуват героя по определени причини.

Как да избегнем щедростта на шерифа зад главата на играча?

Намери решение BurayanFury - това е един от участниците във форума Reddit. Той намери модел и ги предложи на обществеността. Сега е по-лесно да разберете какво не е нужно да правите, така че желаното ниво да не се увеличи. Всички отговори са в едно изображение.

Очертанието помага да се направят изводи и да се избегне сериозен тормоз през цялата игра. Също така с негова помощ е лесно да се определят действия, които бързо ще повишат нивото на търсене. Можете да използвате информацията за собствените си цели: за фен или за бързо преминаване на сюжета.

Интересни Статии